Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debakl srbije

Srbi se rugaju s nogometašima: 'Piksi, kazni ih da svatko spava sa svojom ženom'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Carl Recine/REUTERS
04.12.2022.
u 10:18

Društvene mreže ismijavaju srpske nogometaše nakon fijaska na svjetskoj smotri u Kataru

Srpska nogometna reprezentacija doživjela je debakl na svjetskom prvenstvu u Kataru i otišla kući već nakon grupne faze. Tamošnja javnost je od orlova očekivala da će napraviti vrhunski rezultat za povijest, a priuštili su im pravi fijasko i sada se izrugivaju sa svojim nogometašima. U ključnoj utakmici protiv Švicarske izgubili su 2:3 i tako su propali snovi o prolasku u nokaut fazu, što su jedva dočekale društvene mreže i sada ih ismijavaju. 

- Sada da ih Piksi kazni da svatko spava sa svojom ženom - stoji u objavi koji ironično podsjeća na kaos o kojem se pisalo i govorilo ranije ovog tjedna, radi se naravno o navodnom seks skandalu u srpskoj svlačionici. 

 

 

Ima naravno i još nekih šaljivih objava...

 

 

Dušan Vlahović je bio glavna tema jer se procurile informacije kako je spavao sa ženom suigrača Predraga Rajkovića, ali napadač Juventusa je sve demantirao na press konferenciji. 

Standings provided by Sofascore
 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 22

ZI
zinegoid
10:56 04.12.2022.

zašto da spavaju sa svojim ženama kada su po starom dobrom sr...., pardon barbarskom običaju za to zaduženi njihovi očevi..

VI
vidum
11:32 04.12.2022.

Fenomenalni pojedinci, u velikim svjetskim klubovima, procjenjeni na cifre od kojih boli glava. Ovo su činjenice, a ne srpska propaganda. Pa gdje je onda problem? Očito skup vrhunskih pojedinaca ne sačinjava (vrhunsku) ekipu. Zašto? Ima li tu i Piksijeve krivice?

Avatar MK3
MK3
12:08 04.12.2022.

Možete to molim vas zaustaviti to ludilo o komšijama? Ovo je vjerojatno bod, računajući sva svjetska prvenstva, o kojem se najviše pisalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije