Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROMIŠLJENOST

Španjolci tvrde: Modrić svojim potezom zadao glavobolje Zidaneu

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.08.2019.
u 09:08

Postoji više sustava igre koje bi Francuz mogao izabrati, a o tome će ovisiti i tko ulazi na Modrićevo mjesto u već uhodani vezni red gdje se nalaze Toni Kroos i Casemiro

Igrače Real Madrida u subotu čeka prvenstveni susret protiv Valladolida, a španjolski mediji pišu o tome kako je Luka Modrić svojim crvenim kartonom u prvom kolu protiv Celte i kasnijom kaznom od jedne utakmice neigranja ostavio svog trenera Zinedinea Zidanea ostavio u velikoj dilemi. 

Bez Modrića Francuz će moći računati na četiri igrača kao zamjenu sjajnom hrvatskom veznjaku. To su Isco, Valverde, James i Lucas Vázquez, piše AS.

Postoji više sustava igre koje bi Francuz mogao izabrati, a o tome će ovisiti i tko ulazi na Modrićevo mjesto u već uhodani vezni red gdje se nalaze Toni Kroos i Casemiro

Zidane se ovim glavoboljama nije nadao na početku sezone posebno kada je Real Madrid dobro krenuo pobjedom 3-1 nad Celtom. Modrić je zaradio izravni crveni karton zbog nepromišljenog i nespretnog starta na Ahilovu tetivu protivnika iako je bilo očito kako mu to nije bila namjera.

Zidane će vjerojatno ostati pri svojoj standardnoj 4-3-3 formaciji, a tada se logičnim rješenjem čini Isco, dok bi u slučaju prelaska na 4-4-2 u sredini svoje mjesto mogao naći i polivalentni Lucas Vázquez dok bi jedan od dvojca krilnih igrača Bale - Vinicius preselio na klupu, zaključuje AS.

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić stigao do Zlatne lopte

Komentara 2

IG
iva.guzobad.5
14:31 23.08.2019.

Osvrt na komentar Luka je osvojio nagrade za 2018. Kao što znate osvojio je Svjetsko 2. mjesto, bio najbolji na tim istom Svjetskom i osvojio Ligu prvaka. On nije napadač niti branič. On je najbolji vezni. Tako su bar reklirekli u Španjolskoj. Niko ništa ne govori za 2019 godinu. Kao što znate godine idu, a Luka ima pravo na kids. Jer ipak je 6sezons u Španjolskoj igrao na visokom nivou. Osvojio je tri lige za redom. Ne znam sto nije zaslužan samo Cristiano. Oni su to osvojili jer su igrali kao tim.

Avatar nekakav
nekakav
12:31 23.08.2019.

ako je valladolid protivnik radi kojeg real mora brinuti, onda bolje odmah da priznaju da im je sezona propala i počnu se pripremati za narednu. modrić je igrao na svim pripremnim utakmicama, znate, to su one gdje je real tukao neke rekorde koji i nisu baš za hvaliti se... i ničim se nije istaknuo, igrao je kao i cijela momčad, igrao je kao i cijelu prošlu sezonu, negledljivo, jadno. sad samo pratite kad se budu dodjeljivale nagrade, i komentare na pobjednike. pa se vratite godinu dana unazad, i budete vidjeli jednu kvalitativnu razliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije