Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna penala

Španjolci se dive Livakoviću i tvrde da su otkrili 'trik': Zbog ovog će ga pokušati svi kopirati!

KATAR 2022 - Hrvatska i Japan o pobjedniku odlučuju penalima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/87
06.12.2022.
u 18:23

I dan poslije cijeli nogometni svijet bruji o vrataru vatrenih, a pojedini mediji tvrde da su otkrili tajnu našega vratara kojeg će, kako pišu, pokušati kopirati svi.

Iako su brojni tjednima i mjesecima pitali "je li on pravi?", sinoćnjom predstavom protiv Japana Dominik Livaković potvrdno je odgovorio na pitanje i onima najskeptičnijima. Prvi vratar hrvatske nogometne reprezentacije proglašen je igračem utakmice osmine finala, a kako i ne bi kada je njegovim majstorskim obranama Hrvatska u drami jedanaesteraca izborila plasman u četvrtzavršnicu.

Podsjetio nas je tako sve na briljantne trenutke njegova sugrađana, Zadranina Danijela Subašića, koji je u Rusiji 2018. također 'skinuo' tri penala u osmini finala protiv Danske. Upisao se tako Livaković i u povijest jer takvo što pošlo je za rukom samo njemu, Subašiću i portugalskom vrataru Ricardu koji je to isto učinio Englezima 2006.


>> Specijalna SP emisija: Suze i lom u redakciji Večernje lista: Plačem zbog Livakovića! Znate li vi što ovo sad znači?


I dan poslije cijeli nogometni svijet bruji o vrataru vatrenih, a pojedini mediji tvrde da su otkrili tajnu našega vratara kojeg će, kako pišu, pokušati kopirati svi.

Španjolci ističu kako je Livakovića još 2019. prepoznao legendarni Iker Casillas, koji je tada napisao kako ga s pozornošću prati.

Za razliku od velike većine golmana, koji stranu na koju će se baciti odaberu i prije nego što vide gdje će lopta ići, Livaković je čekao da izvođači opale loptu i onda se bacio i to tako da se prvo nagnuo naprijed, napisao je španjolski portal As.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Komentara 3

JS
John_Smith
18:51 06.12.2022.

pa što ga nisu večeras kopirali kada su skužili trik

KI
kizz1
18:59 06.12.2022.

Trebali su reći svom Unai Simonu

Avatar štetočnji
štetočnji
18:56 06.12.2022.

fejst su sfuljali u kopiranju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije