Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuva Hrvate

Ovo je hit: Pogledajte što je navijač zalijepio kod blagoslova kuća

Foto: Twitter
1/9
06.12.2022.
u 14:51

TV producent Nikša Barlović na svom Twitter profilu objavio je fotografiju na kojoj je Livakovićevu sličicu zalijepio pored naljepnica koje svećenik donosi kod blagoslova kuća.

Vratar vatrenih Dominik Livaković sinoćnjim je obranama jednaesteraca Japancima pokupio simpatije milijuna ljudi, a posebice Hrvata.  Neki mediji pisali su kako bi mu se u Zagrebu trebao podići spomenik, ali ljudi se dosjete svega i svačega pa njegove zasluge za to što je Hrvatska ušla u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva pokazuju svakojako.

Tako je TV producent Nikša Barlović na svom Twitter profilu objavio fotografiju na kojoj je Livakovićeva sličica zalijepljena pored naljepnica koje svećenik donosi kod blagoslova kuća. 

S obzirom na to da se naljepnica dobije nakon blagoslova, a u blagoslovnoj molitvi stoji da se "zaziva Božji blagoslov na članove koji će u tom prostoru dijeliti dobro i zlo, da mogu kršćanski živjeti, uzajamno se radovati u zajedničkoj radosti i jedni drugima biti potpora u žalosti".

Tako se aludira i na Livakovića koji je svojim obranama Hrvatskoj donio blagoslov, čuvao je njena vrata i branio je od Japanaca. A Hrvati se još jednom svi raduju te dijele i dobro i zlo.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:16 06.12.2022.

U ovom slučaju loš spoj sakralnog i profanog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije