Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

VIDEO Šokantna izjava uzrujanog hrvatskog trenera, igrače nije štedio: Mi smo debili!

Samir Toplak
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
12.08.2019.
u 22:21

Inter se nakon četiri kola nalazi na pretposljednjoj, devetoj poziciji s dva boda iz četiri utakmice, a posljednji je Varaždin sa samo bodom iz isto toliko susreta. U sljedećem kolu Inter gostuju kod Dinama

Nakon utakmice Intera iz Zaprešića i Varaždina (2:2) u četvrtom kolu hrvatskog nogometnog prvenstva trenera žutih Samir Toplak odlučio je bez zadrške kritizirati svoju momčad.

Kako smo već naviknuti od nogometaša i trenera na uvježbane izjave nakon susreta te spominjanja '110 posto', okrugle lopte i kako danas svatko igra nogomet, Toplakova izjava za Televeziju Zapad šokirala je gledatelje. 

- Tražim riječi, ali mi smo debili. Da ublažim malo, mi smo debili. Mi ne možemo ništa obraniti. Znači imaš dva puta vodstvo koje ne možeš sačuvati protiv jedne prosječne ekipe i onda mi izgledamo prosječni, što i jesmo - poručio je Toplak. 

- Ni blizu odlučnosti i hrabrosti k'o u Osijeku, rekao sam da će to biti druga utakmica. Blokada, strah igrača, katastrofalne greške i na kraju sam prezadovoljan bodom - dodao je. 

Inter se nakon četiri kola nalazi na pretposljednjoj, devetoj poziciji s dva boda iz četiri utakmice, a posljednji je Varaždin sa samo bodom iz isto toliko susreta. U sljedećem kolu Inter gostuju kod Dinama.

>>> Pogledajte što je uoči puta u Mađarsku rekao Nenad Bjelica

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Tomi0713
22:55 12.08.2019.

Mozda je vrijeme za promijenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije