Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Slovenci odustali, Srbija se još nećka oko SEHA lige

'05.06.2011., Varazdin - Kvalifikacijska rukometna utakmica izmedju zenske rukometne reprezentacije Hrvatske i Srbije. Miranda Tatari. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
15.06.2012.
u 17:02

Sljedeće sezone sigurno će igrati klubovi iz Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Slovačke

Zajednički je zaključak da SEHA Liga u sezoni 2012./13 mora ispunjavati sve standarde natjecanja donesene ranije, posebno glede stalnosti termina odigravanja susreta. Svi sudionici sastanka podržali su taj stav, jedino otvoreno pitanje je sudjelovanje 2 prvoplasirana kluba iz Srbije, Partizana i Vojvodine.

To će se definirati do 22. lipnja (rok od 7 dana), kada će se donijeti konačna odluka.

Tako će SEHA Ligu u sezoni 2012./2013 najvjerojatnije igrati Croatia osiguranje i NEXE (Hrvatska), Vardar PRO i Metalurg (Makedonija), Lovćen (Crna Gora), Tatran (Slovačka), Partizan, Vojvodina i Metaloplastika (Srbija) te Izviđač, Borac i Sloga (BiH). Liga bi trebala imati 12 klubova, a TV prijenosi su osigurano, što je također jedan od uvjeta igranja.

Vladimir Canjuga, izbornik hrvatske ženske reprezentacije, odredio je dvadeset igračica koje će se pripremati za Olimpijske igre u Londonu. \"Novo\" ime je Kristina Elez, jer je uzela prezime od supruga, a riječ je o Kristini Franić.

- Nema nikakvih iznenađenja na popisu. Pozvao sam Anetu Peraicu kao jedinu igračicu koja može igrati na više pozicija. Katarina Ježić otići će s juniorkama na SP, nakon kojeg će nam se pridružiti na završnom dijelu priprema. Baza će nam biti Novigrad, u kojem ćemo igrati dvije pripremne utakmice, 17. i 19. srpnja protiv Španjolske, a središnji dio priprema provest ćemo u Delnicama. Zasad su samo četiri igračice sigurne za London, sve ostale trebaju se dokazati na pripremama – rekao je Canjuga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije