Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubnik u formi

Oženjeni nogometaš uhvaćen kako ljubi i drži za guzu mladu manekenku!

Margaux Alexandra
Foto: instagram.com/margauxalexandra
29.07.2020.
u 18:31

Uz pretpostavku da se Margaux Alexandra ipak malo bolje informirala, vidjet ćemo s narednim mjesecima misli li nekadašnji francuski reprezentativac ozbiljno ili je mlada Nizozemka samo njegov zadnji hir

Patrice Evra (39), slavni nogometaš koji se tijekom karijere ponajviše isticao u dresovima Manchester Uniteda i Monaca, uhvaćen je ovih dana kako ljubi 14 godina mlađu djevojku!

Otkrio je to britanski list Daily Mail, koji je svoje čitatelje počastio i pikantnim fotografijama (možete ih vidjeti OVDJE).

Naime, Evru je netko fotografirao kako u jednome londonskome restoranu ljubi nizozemsku manekenku Margaux Alexandrom, odnosno kako je drži za stražnjicu.

Evra na njihovu druženju nije nosio prsten, no nije jasno je li možda u međuvremenu napustio suprugu Sandru, ženu koju je odveo ispred oltara 2007. godine i s kojom ima dvoje djece.

Sandra Evra, na njezinu žalost, godinama je morala živjeti s tračevima da joj je suprug nevjeran, a 2013. godine je iz medija doznala da je Playboyeva manekenka Carla Howe s njim dijelila postelju.

Howe je tabloidima tada kazala da ju je Evra tri mjeseca progonio, ali i istaknula da joj niti u jednom trenutku nije htio priznati da ima suprugu i djecu.

Uz pretpostavku da se Margaux Alexandra ipak malo bolje informirala, vidjet ćemo s narednim mjesecima misli li nekadašnji francuski reprezentativac ozbiljno ili je mlada Nizozemka samo njegov zadnji hir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little cockeyed never hurt nobody

A post shared by Margaux Alexandra (@margauxalexandra) on

Komentara 7

KP
kradoljub.profiter
20:30 29.07.2020.

Sram ju može biti. Ne zna gdje joj guzica hoda.

SJ
Sve je uzalud
21:03 29.07.2020.

..kako ga nije sram........šlata a ne plaća.....primjereno...............

Avatar essek22
essek22
07:32 30.07.2020.

Ljubio bi je i ja tamo gdje je njezina mama nikad nije ljubila! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije