Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDRENJE

Slaba srijeda za Fantele: Mihovil i Šime trenutno drže 10. poziciju

Sailing - Men's 49er - Opening Series
Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
28.07.2021.
u 09:49

Naši 49-eri imaju još priliku popraviti plasman budući da je prošla tek prošla tek trećina regate.

Hrvatska posada u klasi 49er Mihovil i Šime Fantela zauzima desetu poziciju nakon četiri od predviđenih 12 plovova Olimpijskih igara.

Nakon jučerašnjeg sjajnog četvfrtog mjesta u premijernom plovu, braća Fantela su lošije jedrili u srijedu. U tri plova ubilježili su 14., sedmo i 12. mjesto što im donosi ukupno desetu poziciju s 23 negativna boda.

Vode Britanci Fletcher i Bithel sa sedam negativnih bodova ispred Španjolaca Botin de Chever/Lopez Marra (8) i Australaca Willa i Sama Phillipsa (12).

Šime je s Igorom Marenićem osvojio povijesno olimpijsko zlato u Riju u klasi 470,  a sada s mlađim bratom Mihovilom pokušava postati prvi jedriličar sa zlatom u 470 i 49eru, tek treći s medaljama u tim klasama.

Jedrenje su domaćini Olimpijskih igara smjestili na maleni otok Enoshimu, koji je kopnom povezan s 400-metarskim mostom, a udaljen je 80-tak kilometara od Tokija.

>> Pogledajte razgovor s Tomislavom Paškvalinom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije