Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ MODRIĆA

Sky Sports: 'Kroos će za sezonu ili dvije karijeru završiti u Realu'

LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/3
13.10.2022.
u 15:05

Njemački veznjak osvojio je sve što se može osvojiti.

Uživajmo dok još možemo. Casemiro je otišao i napustio veliku trojku Reala, a uskoro bi isto mogao napraviti i drugi član veznog reda. Luka Modrić nije mladić, ima 37 godina, ali više se danas priča o veznjaku koji je seniorsku karijeru započeo u Bayern Munchenu

Toni Kroos pet je godina mlađi, 'tek' su mu 32, no uskoro bi mogao u mirovinu. Naime, kako javlja njemački Sky Sports, nekadašnji reprezentativac Elfa, koji je karijeru u nacionalnom dresu zaključio po završetku Eura 2020., neće još dugo igrati ni klupski nogomet.

Trener Reala Carlo Ancelotti potvrdio je kako će Nijemac sam odlučivati o svojoj karijeri, a mediji ističu da će Kroos igrati još sezonu ili dvije prije nego što se oprosti i od klupskog nogometa. Uskoro će raspravljati i o mogućem novom jednogodišnjem ugovoru

Kroos je u Real stigao 2014. i s ekipom osvojio sve što se osvojiti može. Pet je puta u zrak podizao trofej Lige prvaka, zaslužio tri naslova prvaka Španjolske, razne kupove i superkupove... Vlasnik je i zlata sa Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije