Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IBRA-MANDŽO-REBIĆ

Sjajne vijesti za Hrvate! Trener Milana Mandžukića gura u vatru već danas

Twitter/AC Milan
23.01.2021.
u 13:06

Svoje najave Milanov trener je i obistinio. Naime, Mario Mandžukić našao se na popisu igrača koji konkuriraju za subotnju utakmicu s Atalantom. Osim njega u momčad se vratio Ante Rebić, koji se oporavio od koronavirusa. Sve je spremno da u jednom trenutku zaigraju Ibrahimović, Rebić i Mandžukić

Trener Milana Stefano Pioli je jučer na tiskovnoj konferenciji uoči derbija 19. kola Serie A na San Siru protiv Atalante najviše pitanja dobio o statusu novog igrača Milana Marija Mandžukića koji nije trenirao u nekoj nogometnoj momčadi čak deset mjeseci, ali je zato trenirao individualno.

“Mario se odmah dobro uklopio. Već je bio u Italiji i ima moderan, europski mentalitet. Nije bilo problema u pridruživanju grupi, sve je bilo puno pozitive. U dobrom je fizičkom stanju. Dugo nije igrao, ali pojavio se željan i odlučan”, rekao je Poli pa progovorio što planira s hrvatskim ofenzivcem:

“Postoje dvije mogućnosti; ili ga držim vani tri do četiri tjedna da ulovi ritam, ili to ubrzavam i stavljam ga na teren da tako pronađe ritam. Ja biram drugu opciju, on je dobro i spreman je da ga pozovem sutra.”

Svoje najave Milanov trener je i obistinio. Naime, Mario Mandžukić našao se na popisu igrača koji konkuriraju za subotnju utakmicu s Atalantom. Osim njega u momčad se vratio Ante Rebić, koji se oporavio od koronavirusa. Sve je spremno da u jednom trenutku zaigraju Ibrahimović, Rebić i Mandžukić.

Komentara 14

MI
Mircen
13:26 23.01.2021.

Drago mi je za Mandžukića, ja želim i njemu i svim hrvatskim sportašima sve najbolje, izuzetno sam ponosan što predstavljaju Hrvatsku. ... ... ... ... ...ali... Ali.. ... ...ja nisam nimalo raspoložen kada je riječ o općenitom stanju u "hrvatskim" medijima... Ovako s jedne strane preko sporta i *isključivo* preko sporta graditi "hrvatski patriotizam" (s naglaskom na riječ "*isključivo*"), a onda s druge strane uz pomoć medijske propagande pod krinkom Mile Furlan i Olivera Frljića zabijati nož u leđa hrvatskoj kulturi - podlo pozivajući se na "problem nacionalizma"... Je li to "Hrvatska"?!???? Je li to ono za što smo ginuli u nametnutoj agresiji? Jel je ili nije??!?!??!????

RO
romobil
15:42 23.01.2021.

Ide s tim nogometom znate gdje već...

ER
EroK
16:37 23.01.2021.

Trio snova! A možda i kvartet!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije