Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U novoj ulozi

Sin Michaela Schumachera doznao veliku vijest

Mick Schumacher
Foto: Reuters/Pixsell
16.01.2019.
u 16:26

Mick je ove sezone potpisao ugovor s momčadi Prema Powerteam, koja će se natjecati u formuli 2 ali će uz to vrlo vjerojatno imati ulogu testnog vozača Ferrarija

Mick Schumacher, sin sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera, se prema pisanjima talijanskih medija pridružio Ferrarijevoj vozačkoj akademiji.

Mick je ove sezone potpisao ugovor s momčadi Prema Powerteam, koja će se natjecati u formuli 2 ali će uz to vrlo vjerojatno imati ulogu testnog vozača Ferrarija, piše GP1.

Mladi 19-godišnjak je bio na Ferrarijevu prošlogodišnjem testiranju u Abu Dhabiju tijekom studenog. Ferrari još nije službeno potvrdio ovu vijest, no nisu negirali da su bili zainteresirani da se sin Michaela Schumachera pridruži njihovoj vozačkoj akademiji.

Mick Schumacher je prošle godine osvojio titulu prvaka europske formule 3 nakon dvije sezone provedene u toj klasi.

Ferrarijeva akademija vozača je proizvela niz uspješnih vozača među kojima se mogu navesti Jules Bianchi, Sergio Perez, Lance Stroll, te ovogodišnji vozači Ferrarija i Saubera Charles Leclerc i Antonio Giovinazzi.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo12
18:16 16.01.2019.

Ove gluposti gdje motor ima ulogu kod pobjede,sa sportom nemaju veze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije