Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas slavi 50. rođendan

Evo kako su velikani formule 1 jednom riječju opisali Schumachera

Michael Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
1/5
03.01.2019.
u 14:37

Televizija F1 prisjetila se velikog šampiona i objavila sjajan video u kojem su sugovornici samo s jednom riječi morali opisati Michaela Schumachera

Michael Schumacher danas slavi 50. rođendan. Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 prije pet godina teško je stradao na skijanju u francuskim Alpama.

Nijemac je glavom udario u stijenu i dugo je bio u komi. I danas se malo zna o Schumijevom zdravstvenom stanju, njegova obitelj sve informacije čuva u velikoj tajnosti.

No, televizija F1 prisjetila se velikog šampiona i objavila sjajan video u kojem su sugovornici samo jednom riječju opisali Michaela Schumachera. 

'Talentiranost, savršenstvo, odlučan, profesionalac, kralj, izuzetan', samo su neke riječi kojima su velikani formule 1 opisali automobilističku legendu.

- Heroj, kazao je Brazilac Felipe Massa, koji je 2017. odvezao svoju posljednju utrku u formuli 1 i naglasio za kraj:

- On je moj heroj.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pavel1001
17:28 03.01.2019.

no. 1 🇩🇪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije