Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENG - BRA 2:1

Scolari Englezima: Vidjet ćemo kakvi ćete biti na Maracani

Luis Felipe Scolari
07.02.2013.
u 11:55

- Igrali smo protiv jake Engleske koja je u sjajnoj fizičkoj formi, no vidjet ćemo kako će igrati na Maracani - kazao je brazilski izbornik nakon poraza na Wembleyju

Englezima ne treba puno za euforiju. Nakon što su izabranici Roya Hodgsona pobijedili Brazil u Londonu, otočki mediji tepaju svojim dečkima da su oni zapravo – Brazil. Kvaka leži u tome da je to bila prva pobjeda Tri lava nad južnoameričkim gigantima nakon 23 godine. Podsjetimo, na Wembleyu je bilo 2:1, strijelci su bili Wayne Rooney i Frank Lampard te za goste Fred, a Joe Hart obranio je Ronaldinhov jedanaesterac.

– U posljednjih devet mjeseci, otkako sam preuzeo reprezentaciju, ovi dečki pokazali su veliki karakter i da su spremni sve napraviti za pobjedu. Namirisali su "krv" i odlučili pobijediti, zato sam vrlo ponosan na njih – rekao je Hodgson pa pohvalio svog veterana.

Naime, Lamparda, koji je sinoć upisao 94. nastup za reprezentaciju, na Stamford Bridgeu žele se riješiti.

– Nije na meni da raspravljam o njegovoj budućnosti, no siguran sam da će imati jako puno ponuda pusti li ga Chelsea. Radije bih da igra u Europi jer bi meni bilo lakše pratiti ga. Ako se odluči otići u LA Galaxy poput Beckhama, to će zakomplicirati stvar, ali on to zna.

Izbornik Brazila Luiz Felipe Scolari Engleze je malo spustio na zemlju.

– Nisam razočaran. Igrali smo protiv jake Engleske koja je u sjajnoj fizičkoj formi, no vidjet ćemo kako će igrati na Maracani. Radujem se uzvratu. Navikao sam gubiti prve utakmice, ali poslije imam naviku pobjeđivati i osvajati natjecanja – rekao je Scolari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije