Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Savez ukinuo Del Bosqueovu zabranu korištenja Twittera

xavi
Reuters
04.06.2012.
u 21:58

Europski i svjetski prvaci (vodeći na Fifinoj ljestvici) i bez najboljega strijelca, oporavljenika Davida Ville, dolaze na EP kao prvi favoriti

Spoj Barcinih i Realovih igrača, uz Torresa ili Llorentea u vršku napada, jamči lepršav, atraktivan i produktivan nogomet, kao i u kvalifikacijama u kojima su imali stopostotni učinak. Svaki izgubljeni bod Španjolaca u skupini bio bi senzacija, a većina prognozera vidi ih u finalu. Kako će igrati?

Preslikana Barcina “tika-taka”, beskonačna dodavanja Xavija i Inieste, fizičko i psihičko iscrpljivanje suparnika i čekanje pravodobnoga pasa za Fernanda Torresa, briljantnoga centarfora Chelsea gladnoga golova. Furija nema niti jednu slabu točku, čak i bez ključnoga čovjeka obrane Carlesa Puyola. Zamijenit će ga Sergio Ramos i neće se ni osjetiti. Jak adut im je i izbornik Del Bosque, svjetski prvak iz 2010. godine.

Španjolci se i nakon nešto neuvjerljivije izvedbe u prijateljskoj utakmici u kojoj su sa samo 1:0 pobijedili Kinu, uopće ne uznemiravaju. Tamošnji mediji ne bave se Kinom već posve drugačijim analizama u kojima svoju momčad prezentiraju kao najozbiljnijeg kandidata za naslov prvaka.

A analize u kladionicama kažu: “Stavite sve što imate na crveno!”. Jordija Albu mnogi vide kao jednog od igrača koji bi mogli postati najveće zvijezde Eura.

- Najozbiljniji protivnici mogli bi nam biti Nizozemci i Nijemci, no nikoga se ne plašimo - kaže Alba.

Za nešto neuvjerljiviju izvedbu protiv Kine, izbornik Vicente del Bosque kazao je: - Poanta je u tome što se protivnici jednostavno sve bolje i bolje pripremaju za naš sustav igre.

Španjolci se bave i jednom drugom zavrzlamom. Mogu li njihovi igrači ili ne koristiti socijalne mreže? U petak se većina igrača furije na Facebooku i Twitteru oprostila od svojih fanova nakon što se Vicente del Bosque oglasio izričitom zabranom. A onda je jučer osvanulo novo pravilo. Španjolski nogometni savez odlučio je da će reprezentativci ipak moći koristiti Facebook i Twitter tijekom igranja na Euru. Otkrio je to vratar Victor Valdes na svom profilu na Facebooku.

“Pozdrav svima, čini se da ćemo se ipak moći družiti na socijalnim mrežama” - napisao je Barcelonin vratar”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije