Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJICE DISKA, GLAVU GORE!

Sandra briznula u plač pa jecajući rekla: Borila sam se koliko sam mogla

HRT/Screenshot
02.08.2021.
u 15:47

''Ova sezona za mene je bila puna ispitivanja i kušnji. Nešto me zove da ćemo u Pariz 2024. drugačije krenuti. Ja se nadam da će za 3 godine biti bolje''

Sandra Perković ostala je bez medalje u Tokiju na dramatičnom bacanju diska. Perković je u Tokiju imala priliku postati prva atletičarka u povijesti koja je na olimpijskim igrama osvojila tri uzastopne zlatne medalje u jednoj disciplini. Sandra je na OI u Londonu 2012. osvojila zlato sa 69.11 metara, četiri godine kasnije u Rio de Janeiru sa 69.21, dok je u Tokiju nažalost, bila četvrta sa 65.01.

''Ne mogu reći da sam ponosna, nisam bila na razini. Izuzetno teško natjecanje od samoga početka. Ne tražim neko opravdanje sada. Mislim da treba rasti metar po metar ne rokati, ali onda se dogodi kiša i već smo se i ohladili jer je sve trajalo 2 sata. Ja znam da sam se ja borila do kraja. 12 godina od početka mog Olimpijskog ciklusa ja sam četvrta ja sam opet ovdje. Nešto je sa mnom, nešto mi nije dalo da se dogodi'', rekla je nakon natjecanja pa prokomentirala uvjete:

''Ova sezona za mene je bila puna ispitivanja i kušnji. Nešto me zove da ćemo u Pariz 2024. drugačije krenuti. Ja se nadam da će za 3 godine biti bolje''.

''Svaka čast Amerikanki koja je izvukla odličan hitac, svaka čast i Njemici Pudenz, mislim to su smiješne udaljenosti. Ne znam, ne sviđa mi se ovaj glupi krug od početka natjecanja. Smatram da je moje mjesto negdje više na ljestvici, ne četvrto mjesto. Očekivala sam preko 68 metara u prvoj seriji''. 

O sezoni je rekla:

''Cijela sezona je bila teška, nismo mogli putovati, nismo se mogli natjecati. Još je problem i ta Ahilova tetiva koja mi se javila kao ozljeda u drugom mjesecu na lijevoj nozi koja odrađuje 70% hitca, ali to nije opravdanje. Ja mislim da sam se borila koliko sam mogla", rekla je Sandra pa briznula u plač i na kraju kroz suze izgovorila:

"...I više sreće drugi put!''

Komentara 53

PE
PetiElement
16:00 02.08.2021.

Glavu gore, Sandra! 👏👏💪🇭🇷

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
16:33 02.08.2021.

Sve o.k. 👍. Možda u budućnosti manje Instagrama i influenceranja pa će opet biti i medalji...

Avatar Poskok 1
Poskok 1
16:21 02.08.2021.

Obriši suze mala. Godinama si ponos svoje zemlje. I ostati ćeš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije