Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKA PRVAKINJA

Sandra se vratila i poslala poruku koja će razveseliti Hrvatsku!

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
15.08.2017.
u 08:24

- Ovo je dokaz da se od nas može još puno očekivati, da smo tek na pola puta naše karijere i jednog se dana nadam još većim daljinama - rekla je Sandra

Svjetska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković vratila se sinoć iz Londona u Hrvatsku. Sandra je u zagrebačku zračnu luku sletjela iza ponoći, a dočekali su je navijači, roditelji, predstavnici saveza i gradonačelnik Milan Bandić.

- Svugdje je lijepo, ali je doma najljepše - rekla je Sandra nakon što je sletjela.

Sandra je zatim poslala poruku koja se zasigurno neće svidjeti njenim konkurenticama - najavljuje još puno godina dominacije i sjajnih rezultata.

1/8

- Dosta sam iscrpljena, natjecanje je bilo teško. Uvije može bolje i radimo na tome. Ovo je dokaz da se od nas može još puno očekivati, da smo tek na pola puta naše karijere i jednog se dana nadam još većim daljinama.

Zlato je prokomentirao i Sandrin trener Edis Elkasović.

- Za 71 ili 72 metra nedostajalo je malo sreće. Vratili smo zlato, ali je Sandra prvi put bacala s ovoliko dana pauze između kvalifikacija i finala.

Komentara 48

PR
prajdali100
08:48 15.08.2017.

Ponosni smo i neizmjerno sretni ! Sandra volimo te legendo .

PR
prajdali100
08:52 15.08.2017.

Nazalost u " Regionu" je toliko zavisti i zlobe da ne mozes vjerovati. Ni na jednom srpskom portalu nisi mogao procitati vijest da je Sandra zlatna.A mi smo se raspisali kako je Spanovic ucinjena velika nepravda.Ali, neka pati koga smeta Hrvatska je prvak Svijeta..............

FA
fake
10:36 15.08.2017.

Sandra, volimo te.Hvala ti za najbolju promociju Hrvatske.Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije