Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandrina fizioterapeutkinja

Zgodna Jelena: Dolazili bi k meni i hajdukovci, ali ne smiju

Jelena Gabelica
Foto: Facebook
1/10
14.08.2017.
u 16:42

Javnost se sjeća afere u kojoj je, ne svojom krivicom, bila i Jelena. Naime, Hrvatski taekwondo savez je, umjesto nje, za nagradu prijavio tajnicu!

Njih troje su bili nerazdvojni u Londonu – Sandra Perković, Edis Elkasević i Jelena Gabelica. Za Sandru i Edisa zna cijeli svijet, no tko je Jelena? A mlada Splićanka je fizioterapeutkinja koja je u atletici još od 2009. godine, a sa Sandrom surađuje od 2016. godine.

– Moj prvi susret s atletikom bio je na Kupu nacija 2009. godine. Na poziv Ivana Tomasa i Sandra Deak dolazim u tekvando gdje sam se brinula o sestrama Zaninović. No, ta suradnja trajala je kratko pa sam se 2015. godine ponovno vratila atletici. Osim Sandre kod mene na tretmane dolaze Stipe Žunić, Blanka Vlašić i Sara Kolak kada je na priprema u Splitu – rekla je Jelena.

Jelena Gabelica
1/6

Bolji poznavatelji sporta sjetit će se njezine afere s Hrvatskim taekwondo savezom. Naime, nakon što su sestre Zaninović osvojile medalje na seniorskom SP u Puebli 2013. i na seniorskom EP u Bakuu 2014. godine, državnu nagradu kao fizioterapeutkinja dobila je Mihaela Štrok koja je inače glavna tajnica Saveza. Jelena je tužila Savez jer, ako je netko trebao dobiti nagradu, onda je to bila ona.

– Ne bih više na tu temu. Bilo je davno – istaknula je Jelena, kojoj je ovo prvo veliko atletsko natjecanje na koje je išlo kao službeni dio reprezentacije.

– Trebala sam ići i na Igre u Riju, ali eto odlučeno je u Hrvatskom olimpijskom odboru da idu neki drugi. Nema veze, ima vremena za Igre – rekla je Jelena, koja je u rujnu prošle godine otvorila i svoj privatni studio Fizio sport.

K njoj dolaze mnogi sportaši, nekad ona ode po potrebi i do Zagreba.

– Ne dolaze samo nogometaši Hajduka. Dolazili bi, ali imaju klupske fizioterapeute. Za sada radim sama, na raspolaganju sam gotovo od 0 do 24. To je ključno za uspjeh u ovom poslu.

Surađuje s brojnim liječnicima s kojima izmjenjuje iskustva, poput dr. Jankovića i dr. Vajde.  

  

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije