Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA VEČERA

Ruski borac izbo liječnika na smrt zbog svađe oko Covid cjepiva

GNK Dinamo
17.11.2021.
u 13:36

U jednom trenutku se toliko naljutio da je počeo gušiti liječnika, a potom je uzeo kost koja je ostala od večere te ga izbo na smrt njome i nožem

 Akmal "AK" Khozhiev (27) je u zatvoru pod jamčevinom od milijun američkih dolara jer je optužen za ubojstvo liječnika Mirana Ribatija.

Jedan od svjedoka je na sudu rekao da su liječnik i ruski MMA borac za večerom započeli raspravu o Covid cjepivima, a borac je poznati antivakser. 

U jednom trenutku se toliko naljutio da je počeo gušiti liječnika, a potom je uzeo kost koja je ostala od večere te ga izbo na smrt njome i nožem.

Ribatija su našli mrtvoga na mjestu zločina.

Borac je navodno priznao ubojstvo.

 

Ključne riječi

Komentara 2

FA
FantaOrange
16:23 17.11.2021.

psihopat, kratko i jasno

DU
Deleted user
15:58 17.11.2021.

Još jedan dokaz da cjepljenjem niste imuni od smrti, pa vi vjerujte svakome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije