Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Ronjenje na dah: Hrvatska ima svjetske prvake

Slavko Midzor/PIXSELL
28.06.2021.
u 13:47

Vitomir Maričić je osvojio zlatnu medalju u dinamici s perajama, dok je Vanja Peleš osvojio zlato u dinamici bez peraja DNF s preronjenih 226m što je ujedno i nacionalni rekord

Sa Svjetskog prvenstva u ronjenju na dah koje se održavalo od 21. do 27. lipnja u Beogradu hrvatska se reprezentacija vratila s tri zlatne i dvije srebrne medalje.

Najuspješnija je bila Mirela Kardašević koja je osvojila zlato u disciplini dinamika bez peraja DNF sa preronjenih 191m, zatim srebro u dinamici sa bifin perajama DYNB i preronjenih 232m te još jedno srebro u dinamici s monoperajom DYN i preronjenih 256m. Svi rezultati su nacionalni rekordi.

"Nakon što su mi se dojmovi malo smirili, moram priznati da sam iznimno zadovoljna kako je prošlo ovo Svjetsko prvenstvo. Konkurencija je bila iznimno jaka, ja sam nastupala u sve tri dinamičke discipline tako da je umor na kraju ipak malo prevladao, no sve u svemu sam jako zadovoljna. Vratila sam se kao najuspješniji sportaš. Sada slijedi kratki odmor i onda se počinjem spremati za dubinsku sezonu i Svjetsko dubinsko prvenstvo koje je na rasporedu u listopadu", rekla je Mirela Kardašević.

Vitomir Maričić je osvojio zlatnu medalju u dinamici s perajama, dok je Vanja Peleš osvojio zlato u dinamici bez peraja DNF s preronjenih 226m što je ujedno i nacionalni rekord. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije