Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se majka

Ronaldo je napao autističnog dječaka: 'Nikad se nije ispričao, trebao je otići u mirovinu'

Cristiano Ronaldo predstavljen na stadionu Marsool u Rijadu
Balkis Press/ABACA/ABACA
05.01.2023.
u 11:41

Sarah Kelly dala je svoj komentar za britanski Daily Mail o kazni za Ronalda zbog toga što je udario njenog autističnog sina

Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo ipak će morati pričekati na svoj službeni debi za novi klub Al Nassr. Naime, engleski nogometni savez kaznio je Ronalda zbog incidenta nakon utakmice Manchester Uniteda i Evertona s 50 tiuća funti odnosno dvije utakmice suspenzije. Podsjetimo, Portugalac je udario po ruci dječaka na tribini Goodison Parka i razbio mu mobitel, kaznu nije stigao odslužiti jer je u međuvremenu raskinuo ugovor s Unitedom. 

Dječakova majka Sarah Kelly nakon tog incidenta dala je izjavu za Liverpool Echo neposredno nakon susreta te u njoj otkrila kako je dječak Jacob autističan te da mu je ovo bila prva utakmica u životu koju je gledao uživo pa je sve oko sebe snimao kao uspomenu, međutim to se nije svidjelo nervoznom Cristianu.

Daily Mail je nedavno kontaktirao Sarah kako bi dala svoj komentar o Ronaldovoj kazni

- Razbjesnim se na spomen njegova imena. Ni meni ni mom sinu Jacobu nije se nikad pravilno ispričao. Kad me nazvao u travnju samo se hvalio, samo je o sebi pričao. Trebao se umiroviti i sve nas pustiti na miru. Odrekli su ga se u Unitedu i Portugalu i jasno je da sad ljudi vide kakav je on zapravo. Jacob i ja doživjeli smo puno stresa zbog njega. Tretira nas se kao da smo kriminalci, a ne žrtve u svemu ovome. Ne radi se o novcu, od njega samo želim poštenu ispriku - rekla je Kelly. 

 

 

Komentara 1

LI
liliZG
19:17 05.01.2023.

zaboravila žena reći da su ga i španjolci otkantali , pa tek onda završio u Saudiskoj arabiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije