Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hnl subota

Rijeka 'nabrijana' na Slaven: Želimo se što prije vratiti na pobjedničke staze

Rijeka: Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, HNK Rijeka - HNK Hajduk
Goran Kovacic/PIXSELL
27.11.2021.
u 15:30

"Slaven je ozbiljna momčad i očekujemo tešku utakmicu. Pogotovo zbog toga što je u prošlom kolu pobijedio Hrvatski dragovoljac pa će u susret s nama ući opušteniji i rasterećeniji, što za nas nije dobro. Maksimalno ga cijenimo, ali vjerujem da će ipak sve ovisiti o nama - zaključio je samouvjereno Tomić"

Nakon poraza od Hajduka na domaćem terenu, pred nogometašima Rijeke već je novi izazov. Momčad Gorana Tomića u subotu gostuje u Koprivnici kod Slavena Belupa. U prošlom kolu poražena je u derbiju, u kojem je čak bila i bolja, ali je na kraju ostala kratkih rukava. Koliko je to pogodilo momčad s Rujevice?

- Jedva čekamo da počne utakmica sa Slavenom Belupom i da se vratimo na pobjednički put. Stanje u momčadi je dobro bez obzira na taj težak poraz koji nas je pogodio. Igrači su spremni za to gostovanje, pobjedu i osvajanje tri boda - rekao je prije puta u Koprivnicu Goran Tomić.

Riječani su uoči tog susreta drugi na ljestvici, s bodom manje od Osijeka. Slaven je, pak, na pretposljednjem mjestu, postigao je samo tri pobjede ove sezone, ali Rijeka mora biti oprezna jer Koprivničani dobro igraju u jakim utakmicama, svladali su i Dinamo i Hajduk.

- Pobjede Slavena nad Dinamom i Hajdukom najbolje govore o nepredvidivosti rezultata. Najbitnije je da mi motivirano uđemo u utakmicu i na terenu pokažemo razliku u kvaliteti. Slaven je ozbiljna momčad i očekujemo tešku utakmicu. Pogotovo zbog toga što je u prošlom kolu pobijedio Hrvatski dragovoljac pa će u susret s nama ući opušteniji i rasterećeniji, što za nas nije dobro. Maksimalno ga cijenimo, ali vjerujem da će ipak sve ovisiti o nama - zaključio je samouvjereno Tomić.

U subotu se igra još jedna prvenstvena utakmica, Hrvatski dragovoljac u Sigetu ugošćuje Goricu.

- U HNL-u nema lakih suparnika i lakih utakmica. U svakoj utakmici moramo biti maksimalno koncentrirani. Dragovoljac nije ista momčad kao na početku sezone, dosta je napredovao i svi s njim teško izlaze na kraj. Očekujem zahtjevnu utakmicu, ali vjerujemo da smo kvalitetniji i naš se cilj zna, idemo po bodove - kazao je Krunoslav Rendulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije