Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNE POSLASTICE

Vikend derbija u HNL-u: Dinamo danas domaćin Osijeku, Rijeka i Hajduk sutra na Rujevici

20.11.2021.
u 10:30

Krznar traži mir, Bjelica vrh, Hajduk prekid lošeg niza...

Nakon reprezentativnih akcija vratio nam se HNL, i to odmah u najboljem mogućem izdanju. Ovog vikenda čekaju nas dva velika derbija velike četvorke – Dinamo će u Maksimiru ugostiti Osijek (subota, 15 sati), a Rijeka će pak na Rujevici biti domaćin Hajduku (nedjelja, 17.30 sati).

Bjeličin povratak u Maksimir uvijek je zanimljiv, a Osječani bi pobjedom potvrdili da su ozbiljan kandidat za naslov prvaka. Krznaru je pak pobjeda, ili barem remi, nužna za mir u kući, jer sve su glasnija nagađanja da će Krznar postati bivši izgubi li od Bjelice.

06.11.2021., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, NK Osijek - NK Istra 1961. Trener Osijeka Nenad Bjelica Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, ove je sezone Krznar u HNL-u već gubio od Slaven Belupa i Lokomotive, a protiv Istre 1961 stigao je samo do remija. I zato, za Krznara je možda i presudna ova utakmica s Osijekom. Ohrabrujuće za trenera Dinama je što su njegovi igrači ove sezone najbolji bili baš u najvažnijim utakmica, a ova današnja s Osijekom to svakako jest.

Potpuna suprotnost je Hajduk, koji ove sezone u tri utakmice s velikom četvrokom ima svega jedan osvojeni bod, a i do tog boda protiv Osijeka stigao je uz puno sreće. Novom treneru Hajduka, Litavcu Dambrauskasu, neće biti lako preokrenuti taj niz, jer vodeća Rijeka je neporažena još od petog kola Prve HNL . 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije