Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERSPORT HNL

Rijeka je u velikom naletu, a Zekiću i Osijeku pobjeda je imperativ. Evo gdje gledati derbi kola

storyeditor/2023-12-01/PXL_060523_99746745.jpg
Luka Stanzl/PIXSELL
02.12.2023.
u 13:42

U 17. kolu HNL-a, danas od 15 sati, igra se derbi Osijeka i Rijeke na Opus Areni

Derbi 17. kola HNL-a danas od 15 sati igraju Osijek i Rijeka. Susret je najavio trener gostiju Željko Sopić koji neće moći računati na Marka Pjacu i kartoniranog Godu.

– Čeka nas zahtjevna utakmica bez obzira na trenutačnu formu Osijeka. Momčadi koje imaju napadača poput Miereza teže velikom broju ubačaja, puno preskakanja jer je dominantan u zraku, ali mislim da je naša uža obrana spremna na sve to. S druge strane, mi smo Rijeka i uvijek težimo pobjedi.

GALERIJA Dinamo i Osijek igrali su derbi na Maksimiru

storyeditor/2023-12-01/PXL_060523_99746745.jpg
1/8

Rijeka tri mjeseca ne zna za poraz, dok Osijek u studenom ne zna za pobjedu.

– Kod nas se trenutačno odvijaju nekakvi procesi koji su na razini na kakvoj već jesu. Meni je veći imperativ kao treneru da napokon osvojimo tri boda. Jednostavno moramo ići prema gore. Rijeka zaista igra dobar nogomet, ima dosta lagane, lepršave igrače, agresivni su i čini mi se da uživaju u tome da igraju bez prevelikog opterećenja – rekao je Zoran Zekić i osvrnuo se na svog napadača Ramona Miereza:

– Ma zabit će danas...

VEZANI ČLANCI:

Utakmicu možete gledati na prvom programu MaxSporta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije