Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Torpeda

Regularan dio bez golova, Medveščak poražen nakon penala

Medveščak - Torpedo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
13.12.2013.
u 22:20

Medvjedi sad imaju dva tjedna pauze, a onda 27. prosinca u zagrebačkoj Areni dočekuju Dinamo iz Moskve

Nakon spektakla prije dva dana kada je Medveščak protiv Barsa slavio sa 6:5 u rijetko viđenoj, a za publiku iznimno atraktivnoj utakmici, danas navijači nisu bili te sreće. U Ledenoj je gostovao Torpedo  iz Nižnji Novgoroda, a medvjedi su poraženi nakon penala, s tim da je u regularnom dijelu završilo bez pogodaka.

Igrači Medveščaka bili su nešto bolji u tri trećine, imali su više udaraca na gol, ali pak nije htio u mrežu. Pogodaka nije bilo ni u produžetku pa se sve odlučivalo u raspucavanju. Gosti su tu bili koncentriraniji, realizirali su oba penala, dok su  Ellison i Foster bili neprecizni. 

Medveščak je i dalje sedmi na Zapadu sa 62 boda, koliko ima i šestoplasirani Lev.

- Imali smo dosta kvalitetnih prilika, ali nismo ih realizirali. Neki dan smo postigli šest golova, danas nismo uspjeli niti jedan, ali ipak sam zadovoljan - rekao je trener Medveščaka Mark French.

Medvjedi sad imaju dva tjedna pauze, a onda 27. prosinca u zagrebačkoj Areni dočekuju Dinamo iz Moskve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije