Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zainteresiran i City

Rasulo u Realu: Odbio je pružiti treneru ruku, završit će kao suigrač Mandži?

Isco
Foto: Reuters/Pixsell
29.11.2018.
u 13:41

Iscu zamjeraju i to što se na treninzima ne trudi poput ostalih prvotimaca

Čini se da će ovo biti duga i mučna godina za madridski Real. Akcije mu u Primeri stoje loše, a takva je očito i atmosfera u svlačionici.

Naime, kako je sada doprlo do medija, Isco se u subotu nakon poraza 3:0 kod Eibara odbio rukovati s trenerom Santiagom Solarijem, hladno je ostavio strategovu ruku da ostane visjeti u zraku, što ga je naposljetku stajalo izostavljanja iz momčadi tijekom gostovanja u Rimu. 

Isco je u utorak ogled Lige prvaka odgledao s tribine, a povrh svega zamjereno mu je i da se na treninzima ne trudi poput ostalih prvotimaca.

Možemo samo nagađati čini li to španjolski reprezentativac namjerno kako bi prisilio klub na transfer, ali talijanski Tuttosport već je u četvrtak objavio informaciju da situaciju pozorno promatra Juventus, klub u koji je ljetos već dospio jedan realovac, Cristiano Ronaldo.

Za ideju je navodno zagrijan i Pep Guardiola, čiji Manchester City također može platiti bilo kakav razuman odštetni zahtjev kraljevskog kluba.

Komentara 5

QQ
qqq
15:12 29.11.2018.

Isco je igrač kojeg prava balansirana momčad treba izbjeći pod svaku cijenu. Naizgled majstor koji sve zna, ali zapravo puno zuji, a malo meda daje.

PR
prajdali100
14:38 29.11.2018.

Icso je svjetska klasa !!! Što se događa u Realu samo nebo zna.Modrić je strašno pogriješio što nije odmah otišao zajedno sa Zidaneom i Ronaldom.Tamo slijedi veliko pospremanje.

DU
Deleted user
14:43 29.11.2018.

isco je igracina,covijek koji zna sve sa loptom,koji odlucuje utakmice za razliku od najbolljih koji imaju po jednu gol asistenciju svaku desetu utakmicu.ronaldo je otisao,sada se vidi sto se nije vidjelo,sterilna igra veznjaka,igra bez ucinka,sramota je sto isco neigra kao i asensio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije