Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGAČIJA SITUACIJA

Ranjena Mladost dolazi u Šibenik: 'Još se nije navikla da je u 'drugom ešalonu'


Split: 1. polufinalna utakmica Kupa Hrvatske, HAVK Mladost - VK Solaris
Milan Sabic/PIXSELL
13.11.2021.
u 16:25

- To je sigurno derbi kola. Ove sezone Šibenčani uistinu igraju dobro, rezultati su im uvjerljivi. Mladost se još nije naviknula na to da je sada u nekom “drugom ešalonu”.

Većina utakmica šestog kola Hrvatskog vaterpolskog prvenstva odigrat će se u subotu, a najneizvjesnija bit će utakmica u Šibeniku gdje će od 18 sati domaći Solaris i zagrebačka Mladost povesti ljuti boj za treće mjesto. Računa se, naime, da su prvo i drugo već rezervirani za Jug i Jadran.

Da je šibenska utakmica najzanimljivija slaže se i legendarni stručnjak Zoran Mustur, ovaj put u ulozi trenera KPK-a. Njegova će momčad ovaj vikend biti slobodna jer je utakmica KPK-a i POŠK-a odgođena zbog zaraženih igrača u redovima gostiju. A o srazu Šibenčana i Zagrepčana srebrni olimpijac iz 1980. godine kaže:

- To je sigurno derbi kola. Ove sezone Šibenčani uistinu igraju dobro, rezultati su im uvjerljivi. Mladost se još nije naviknula na to da je sada u nekom “drugom ešalonu”. No, po mom sudu, Zagrepčani su i dalje treća momčad prvenstva, ipak imaju dvojicu-trojicu reprezentativaca i još nekoliko zanimljivih igrača. Znači malu prednost dajem Mladosti. To je čisto neki moj trenerski osjećaj koji ne mogu potkrijepiti činjenicama, jer je Solaris uistinu jako dobro ekipiran - zaključio je Mustur.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije