Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESI U MADRIDU

Rafa Benitez više nije trener Reala, mijenja ga Zinedine Zidane!

Zinedine Zidane
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/2
04.01.2016.
u 20:18

'Benitez odlazi zbog niza loših rezultata, a trebao bi ga zamijeniti Zinedine Zidane.'

Rafa Benitez nije uspio "preživjeti" na klupi novi kiks madridskog Reala, onaj u Valenciji (2:2). Bio je odavno na rubu i čekalo se prvo posrtanje da bi ga predsjednik Florentino Perez, najzaslužniji za loše kadrovske odluke posljednjih godina, smjenio i sad na njegovo mjesto postavio Zinedinea Zidanea.

- Benitez odlazi zbog niza loših rezultata, a zamijenit će ga Zinedine Zidane - priopćili su iz kraljevskog kluba.

Legendarni francuski nogometaš već neko vrijeme priprema se za trenersku poziciju, čekalo se da položi sve ispite, da s klupe kao pomoćnik još malo utvrdi gradivo i sve što se trebalo dogoditi jest da španjolski "lutalica", kojem su trofeji prava nepoznanica, zabilježi još jedan u nizu loših rezultata.

Bio je Rafa Benitez deseti trener od 2000. godine u eri Florentina Pereza na Santiago Bernabeuu. No davne 1993. je Rafa bio trener druge momčadi Reala, a od većih klubova vodio je Valenciju, Liverpool, Inter, Chelsea i Napoli posljednje dvije sezone. Osvojio je Ligu prvaka, Europsku ligu dva puta, europski Superkup, Svjetsko klupsko prvenstvo, La Ligu dvaput, FA kup i Community Shield, talijanski Superkup dvaput i jednom Kup. No njegovi trenuci slave u dalekoj su prošlosti, ništa značajnije nije osvojio od te 2005. i veličanstvenog uspjeha s Liverpoolom.

Dok se čekala službena potvrda Benitezova nasljednika, spominjala su se i neka druga imena osim Zidaneova, kao primjerice Antonio Conte, Victor Fernandez, Aitor Karanka, pa čak i Diego Simeone.

>> Više o mogućim kandidatima čitajte na Goal.com

>> Benitez: Vodi se kampanja protiv Reala! Samo se kritizira, izmišlja i manipulira

Komentara 11

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:20 04.01.2016.

ma jasno, kuzi Dezelic. nema veze kaj je Rafa los, kriv je predsjednik i njegove lose odluke...Zakaj Real ne angazira Dezelica, i napokon krene putevima stare slave?

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
18:30 04.01.2016.

Hvalim te Bože, napokon! Ovo je zakašnjeli božićni poklon, ili uranjeni, kako kome. Uglavnom, dosta više ovog čudovišta, dobrodošao Zizou, idemo u nove pobjede!

MA
manaslu
22:28 04.01.2016.

Napokon!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije