Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE PO OZLJEDI

Radilica Vatrenih vraća se uoči Mundijala, ali suigrač mu 'krade' poziciju u klubu?

Marcelo Brozović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
19.10.2022.
u 16:40

Nastradao je prije mjesec dana na utakmici reprezentacije, a sada se žuri vratiti u konkurenciju.

Marcelo Brozović trenutno je izvan pogona zbog ozljede bedrenog mišića. Do Svjetskog prvenstva u Kataru još je samo mjesec dana, ali nema razloga za zabrinutost navijača. Iako je morao propustiti posljednje tri utakmice talijanske lige, uskoro se vraća na teren, ističu talijanski mediji.

Međutim, isti navode da se ne mora ni žuriti, jer Hakan Calhanoglu odlično pokriva poziciju zadnjeg veznog u izostanku 29-godišnjeg Vatrenog. Toliko dobro da Turčina uspoređuju s Andreom Pirlom, koji se također svojevremeno iz ofenzivne role prebacio na poziciju korektora središnjice terena.

- Brozo i dalje ostaje ključni nositelj igre i starter kao zadnji vezni, ali ako Calhanoglu nastaviti na ovim razinama, zašto ne razmisliti o malom preokretu? Uostalom, nakon povijesnog poteza Pirlo nikad nije napustio svoje kraljevstvo – piše Gazzetta dello Sport.

Bivšem igraču Dinama zbog toga je ipak važno da se što prije vrati na teren. Brozović bi 1. studenog u gostima protiv Bayerna mogao biti na klupi, a njegov nastup na terenu realno je očekivati 6. studenog u derbiju protiv Juventusa u Torinu.

Popularni Broz ozlijedio se na utakmici reprezentacije u Beču 25. rujna, prognozirana mu je pauza od tri do četiri tjedna, ali ona će tako na kraju biti nešto duža od mjesec dana.

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Komentara 1

BE
Berri
21:07 19.10.2022.

Uopće nije loše da se Brozović malo odmori i da u smanji rizik od ponovne rupture mišića. Prvu utakmicu igramo 23.11., Brozović će se vrlo brzo uklopiti u reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije