Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR BIŠĆAN

'Psiha je opterećivala igrače zbog loših rezultata. Svi očekujemo ovo od Dinama'

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL
Luka Stanzl/PIXSELL
15.04.2023.
u 22:14

Novi trener hrvatskog prvaka bio je zadovoljan igrom svoje momčadi protiv Slaven Belupa

U susretu 29. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Slaven Belupo sa 4-0 i sada ima 12 bodova više od drugoplasiranog Hajduka. Plavi su dominirali cijeli susret i rutinski su stigli do bodova protiv Slaven Belupa koji je u srijedu izgubio od Hajduka u polufinalu hrvatskog Kupa.

Odmorena i motivirana momčad Igora Bišćana nije imala milosti prema gostima iz Koprivnice pobjedivši s uvjerljivih 4-0.

- Ukratko, zadovoljan sam. Odigrali smo jako dobru utakmicu, prvo poluvrijeme je bilo odlično. Znali smo kako treba igrati protiv Slaven Belupa, dečki su bili dobri i efikasni, zabili smo neke lijepe golove. Nismo primili gol, puno pozitivnoga smo vidjeli večeras - rekao je Igor Bišćan na press konferencije poslije utakmice. 

- Psiha je opterećivala dečke nakon perioda loših rezultata, danas smo ušli s manjim teretom na leđa nakon pobjede protiv Lokomotive. Rastrčali smo se poslije prvog gola, vidjelo se da dečki uživaju u igri. Dečki maksimalno rade, kvalitetni su, a kad je ta želja i pristup na visokom nivou, onda utakmicu ovako stavimo pod kontrolu.

- Svi mi očekujemo ovo od Dinama. Svaki trener i svaki igrač treba težiti da bude što bolji. Prvo poluvrijeme je putokaz tome, kad se ne zadovoljavaš onime što si dosad postigao. Treba raditi svaki dan i onda to prenijeti na utakmicu da to bude uvjerljivo i kvalitetno. Jedno je pobijediti uvjerljivo, a drugo je igrati kvalitetno. Dečki su danas ispunili oba kriterija i to je jako bitno. Ima prostora za napredak i ja ću kao trener napraviti sve da mi izgledamo što bolje.

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
01:01 16.04.2023.

Ne, nego zbog prestanka dotoka novca.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
15:08 16.04.2023.

Rudeš te čeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije