Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska liga

PSG na krilima sjajnog Ibrahimovića do sedmog uzastopnog slavlja

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
07.11.2015.
u 19:28

Paris Saint-Germain je u 13 kola sakupio 35 bodova i ima čak 13 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratitelje, Lyon i St. Etienne, koji imaju utakmicu manje.

Nogometaši PSG-a stigli su do svoje sedme uzastopne pobjede u francuskom prvenstvu, nakon što su u subotu u 13. kolu nadigrali na Parku prinčeva Toulouse s 5-0 (2-0). 

Bila je to najuvjerljivija ovosezonska predstava vodeće francuske momčadi koja je već na poluvremenu vodila 2-0, a do kraja napunila mrežu pretposljednjeg Toulousea. Prvi se već u 6. minuti među strijelce upisao Angel Di Maria. Potom je u 18. minuti Zlatan Ibrahimović postigao prvi od svoja dva pogotka za 2-0.

Rezultat se nije mijenjao sve do 66. minute kada je Lucas povisio vodstvo PSG-a na 3-0. U 75. minuti Ibrahimović je svojim 11. prvenstvenim pogotkom donio Parižanima prednost od 4-0. Za konačnih 5-0 strijelac je u 78. minuti bio Lavezzi.

Paris Saint-Germain je u 13 kola sakupio 35 bodova i ima čak 13 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratitelje, Lyon i St. Etienne, koji imaju utakmicu manje. Toulouse je ostao na devet bodova i na pretposljednjem mjestu.

>>Valencia razbila iznenađenje prvenstva Celtu

Komentara 2

FC
fajter.coric
09:16 08.11.2015.

Ibro je igrač za male utakmice kao dokaz tome pogledajte njegov učinak u ligi prvaka - NIKAD NIŠTA NIJE ODIGRAO...

AN
Andreeejjj
21:57 07.11.2015.

IBRA kadabra daleko najbolji igrać BALKANA tj ovih prostora i daleko šire...požderite se ljubomorni retardi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije