Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

PSG i Veszprem na korak do četvrtfinala. Zagrebaši još uvijek u neizvjesnosti

Zagreb: 13. kolo EHF Lige prvaka, RK Zagreb - PSG
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
29.03.2024.
u 02:00

U srijedu su Zagreb i Montpellier odigrali 27-27, dok je Kielce na gostovanju porazilo danski GOG sa 33-25. Uzvratne utakmice su 3. i 4. travnja. THW Kiel, Magdeburg, Barcelona i Aalborg izborili su direktan plasman u četvrtfinale

Rukometaši Paris Saint-Germaina i Telekom Veszprema korak su do plasmana u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u prvim susretima play-offa ostvarili gostujuće pobjede. PSG je u Poljskoj porazio Wislu Plock sa 30-26, dok je Telekom Veszprem u "mađarskom okršaju" pobijedio Pick Szeged sa 37-30. Nakon prvog poluvremena u kojem je bilo devet izjednačenja, a niti jedna momčad nije imala više od dva gola prednosti, PSG je u nastavku pobjegao na +5 (21-16) i do kraja održavao prednost za konačnih 30-26.

U redovima francuskog sastava najefikasniji su bili Elohim Prandi i Poljak Kamil Syprzak sa po osam golova, dok su Wislu predvodili Slovenac Miha Zarabec i Poljak Przemyslaw Krajewski sa po četiri gola, dok su hrvatski rukometaši Lovro Mihić i Tin Lučin zabili po tri gola. Leon Šušnja se nije upisao među strijelce, a Mirko Alilović je imao jednu obranu.

VIDEO Rukometaši očarali svijet: Jedan podatak otkriva težinu španjolskog poraza

U drugom susretu večeri Veszprem je "mađarskom okršaju" na gostovanju pobijedio Pick Szeged sa 37-30 ostvarivši veliku prednost uoči uzvrata pred svojim navijačima. Veszprem su do slavlja predvodili Francuz Hugo Descat i Bjelorus Mikita Vailupau sa po sedam golova, dok je Španjolac Rodrigo Corrales Rodal imao 15 obrana.

VEZANI ČLANCI:

Kod domaćina najefikasniji su bili Austrijanac Sebastian Frimmel sa šest, Španjolac Imanol Garciandia s pet te hrvatski rukometaš Luka Stepančić sa četiri gola. Mario Šoštarić je dodao tri, a Marin Jelinić jedan gol.

U srijedu su Zagreb i Montpellier odigrali 27-27, dok je Kielce na gostovanju porazilo danski GOG sa 33-25. Uzvratne utakmice su 3. i 4. travnja. THW Kiel, Magdeburg, Barcelona i Aalborg izborili su direktan plasman u četvrtfinale.

GALERIJA Nova senzacija zagrebaša: Odigrali sjajnu utakmicu i srušili PSG!

Zagreb: 13. kolo EHF Lige prvaka, RK Zagreb - PSG
1/29

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije