Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA LIGA

Prosinečki spašava glavu protiv svog bivšeg šefa Bilića

Slaven Bilić, Robert Prosinečki
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
09.11.2013.
u 09:30

Novi poraz Prosinečkog bi mogao koštati otkaza, jer Kayserispor je na pretposljednjem mjestu, sa samo šest osvojenih bodova u 10 kola.

Kayserispor Roberta Prosinečkog već je devet prvenstvenih utakmica bez pobjede, a neugodan niz pokušat će prekinuti večeras (18 sati) na svom travnjaku protiv Beşiktaşa Slavena Bilića.

Novi poraz Prosinečkog bi mogao koštati otkaza, jer Kayserispor je na pretposljednjem mjestu, sa samo šest osvojenih bodova u 10 kola.

No, Bilić sigurno neće biti milostiv prema svom bivšem pomoćniku u hrvatskoj reprezentaciji jer i Beşiktaş je u krizi, u posljednja tri kola triput je remizirao.

>> Prosinečki deveto kolo zaredom bez pobjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije