Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA PROTIV KORONE

Prijedlog iz Italije: Cijepimo sve nogometaše, to će biti primjer navijačima

Cristiano Ronaldo
ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.03.2021.
u 13:51

Spriječilo bi se širenje zaraze među sportašima, izbjeglo bi se odgađanje utakmica, a poslala bi se i snažna poruka navijačima da i oni prihvate cijepljenje.

Ravnatelj zaraznog odjela bolnice San Martino iz Genove i jedan od vodećih talijanskih stručnjaka za zarazne bolesti Matteo Bassetti smatra kako bi sve nogometaše koji igraju u Serie A trebalo cijepiti protiv COVID-19.

Bassetti smatra kako bi cijepljenje nogometaša, a ima ih oko 600, donijelo višestruke koristi.

Spriječilo bi se širenje zaraze među sportašima, izbjeglo bi se odgađanje utakmica, a poslala bi se i snažna poruka navijačima da i oni prihvate cijepljenje.

"Onima koji sumnjaju u cijepljenje, primjer su oni koji imaju veliku komunikacijsku moć i snažan utjecaj na golem broj ljudi. Zamislite da se cijepi Cristiano Ronaldo, apsolutni i voljeni prvak. Tko zna koliko bi navijača slijedilo njihov primjer," napisao je Bassetti na društvenim mrežama.

Prije nekoliko dana Bassetti je za La Repubblicu izjavio kako je u Italiji počeo treći val zaraze koronavirusom.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:11 04.03.2021.

Kakva je to pandemija kojoj treba tako jaka marketinska kampanja?! Nije vise lako prodati "sarenu laz" cak ni djeci s posebnim potrebama! Eto, jadan "glupi" narod zeli umrijeti od slavnog virusa, a mafija nas zeli po svaku cijenu spasiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije