Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
robert perić-komšić

Prije šest mjeseci donirao je jetru svojoj majci, danas vodi Cibaliju prema prvoj ligi

Robert Perić Komšić, nogometaš iz Vinkovca koji je donirao jetru majci
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
28.10.2022.
u 19:39

Rođen je u Sarajevu, a nastupao je za Istru 1961 i mladu momčad španjolskog Alavesa.

Napadač Cibalije, Robert Perić-Komšić, privukao je pažnju javnosti nakon što je dio svoje jetre donio bolesnoj majci. 

Liječnici mu nisu mogli garantirati da će nastaviti nogometnu karijeru, ali on se čudesno vratio i pola godine kasnije zabija na drugoligaškim terenima. 

Nakon što je ofenzivac Cibalije u 10. kolu ušao u igru u 80. minuti i u istoj minuti zabio gol za bod protiv Dugopolja (1:1), Perić-Komšić zabio je i u slavlju protiv Croatije iz Zmijavaca (2:0), a sjajan niz nastavio je i protiv Kustošije (2:2). 

11.08.2022., Vinkovci - Mladi nogometas Robert Peric Komsic svojoj majci donirao je 70 posto jetre iako ga je to moglo stajati karijere. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

23-godišnji nogometaš je zabio dva pogoka za nebesko-plave, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu, a Vinkovčani su se morali spašavati poraza jer su pred kraj utakmice dobili i crveni karton.

Podsjetimo, Robert je u travnju ove godine donirao dio jetre majci kako bi preživjela, a bivši U-19 reprezentativac kaže da ne smatra kako je heroj. Cibalia se trenutno nalazi na vrhu drugoligaške karavane s 21 bodom, jednim više od drugog Rudeša.

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije