Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u inozemstvu

Jedan Hrvat zabio poput Messija, a drugi napušta HNL i igrat će protiv njega

Davor Lovren
YouTube screenshot
15.12.2017.
u 22:52

Dosadašnji igrač Rudeša, Robert Perić-Komšić, prelazi u Alaves.

Davor Lovren, dinamovac na posudbi u Fortuni, postigao je prvijenac za momčad iz Düsseldorfa. I to kakav! Nakon brze akcije u devetoj minuti prebacio je vratara u Messijevom stilu te donio Fortuni pobjedu na gostovanju kod Braunschweiga u 18. kolu Druge Bundeslige.

Vrijedna je to pobjeda jer je klub za kojeg nastupa još jedna bivši dinamovac, Karlo Igor Majić, stigao na vodeće mjesto ljestvice sa 34 boda. Fortuna ima utakmicu više od prvih pratitelja Kolna (33) i Nurnberga (32).

Lovren je pogodak proslavio skidanjem dresa pa je dobio žuti karton. A trener ga je već u 42. minuti izvadio iz igre pribojavajući se druge opomene.

A uskoro bi protiv spomenutog Argentinca Messija mogao zaigrati dosadašnji igrač Rudeša - Robert Perić-Komšić (18). On će u siječnju postati igrač Deportivo Alavesa zahvaljujući dogovoru između oba kluba.

Napadač Rudeša debitirao je ove sezone u HT Prvoj HNL upisavši šest nastupa. Također, pozvan je u U-19 reprezentaciju Hrvatske.

Komšić (rođen u Sarajevu 30. ožujka 1999.) pridružit će se juniorskoj momčadi Alavesa, koji vodi Dinko Jeličić.

Komentara 2

MG
Mariam_Griffith
08:04 16.12.2017.

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod ... Tada je ovo radnaa prilikaa za vas ... Za više detalja .... >>>>>>>>>>> www.BuzzCash3.Com

GO
Goldstadt
23:10 15.12.2017.

jeli se uspeo ili popeo!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije