Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKŠA JAKOBUŠIĆ

VIDEO Predsjednik Hajduka reagirao na kaznu Uefe: Pokažimo svima da smo kulturna sredina

HNK Hajduk
12.08.2022.
u 19:32

- Razumijem nezadovoljstvo nekim odlukama, odnosno događanjima na terenu, međutim to ne znači da je način iskazivanja tog nezadovoljstva, koje smo vidjeli na zadnjoj domaćoj utakmici, prihvatljiv - rekao je Lukša Jakobušić

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić osvrnuo se na današnju odluku Uefe u kojoj je splitski prvoligaš i osvajač Kupa Hrvatske kažnjen.

Podsjetimo, Hajduk je danas zaprimio odluku Uefe u kojoj je kažnjen zbog rasističkih skandiranja dijela navijača u prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige protiv portugalske Vitorije SC

Za uzvratnu utakmicu play-offa protiv Villarreala na Poljudu morat će zatvoriti sektore s ukupno najmanje 3.000 sjedećih mjesta. Uz to, 'bijeli' trebaju platiti ukupnu novčanu kaznu od 23 000 eura i zbog, među ostalim, blokiranih evakuacijskih prolaza na tribinama.

- Kraj prošle sezone obilježilo je zajedništvo, vjerovanje i fokus. Sve to donijelo nam je uspjeh. Trofej. Početkom ove sezone nastavili smo s uspjesima, nema tog rekorda kojeg nismo oborili, to je najveća snaga, snaga Kluba i ono po čemu smo posebni. Naše utakmice su mjesto emocije za cijelu obitelj, pokažimo našoj djeci i svima onima koji posjećuju naše utakmice kako se voli Klub bez vrijeđanja.

- Razumijem nezadovoljstvo nekim odlukama, odnosno događanjima na terenu, međutim to ne znači da je način iskazivanja tog nezadovoljstva, koje smo vidjeli na zadnjoj domaćoj utakmici, prihvatljiv. Mi smo Hrvati i Europljani, ako želimo da Hajduk igra u Europi i da se europske utakmice igraju u Splitu, pokažimo svima da smo strastvena, ali i kulturna sportska sredina. 

- Ne dozvolimo da naš Klub ima negativnu percepciju u Europi. Suzdržimo se od govora mržnje, rasnih i bilo kakvih drugih oblika diskriminacije i nasilja. I to ne samo na europskim utakmicama. Potrebno nam je zajedništvo, vjerovanje i fokus na ovom našem europskom putu, ali i u borbi za trofeje u domaćim natjecanjima. Koliko Vama treba Hajduk, toliko i Hajduk treba Vas.

Komentara 7

RS
rasta sev
20:21 12.08.2022.

Da to je točno tako gospodine Jakobušić ali sada ste malo zakasnili s posipanjem pepelom jer niste niti sukob na autocesti jasno i ne dvosmisleno osudili i ogradili se od vaših huligana, već ste ih nazivali nedužnim žrtvama.Svaka glupost obije se o glavu kad-tad ali i po đepu kluba ako ćete igrati u Europi, dobro se prizvati pameti makar i sad.

Avatar Moodleen
Moodleen
22:40 12.08.2022.

Jakopušić i kulturna sredina, ha ha ha.... Pa sigurnije se osječam u Siriji nego u tom ajdusurdistanu....

OS
osijek68
23:26 12.08.2022.

Da svakako. Podilazite i tepate huliganima kad vam odgovara i ne prijete tolike novcane kazne, a u Europi ocekujete da se t isti imbecili ponasaju kulturno?! Da, svakako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije