Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirigent Luka

Predrag Mijatović nahvalio Modrića: Nema puno igrača na svijetu koji to mogu

Luka Modrić
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
10.03.2015.
u 17:02

- Nije Ancelotti kriv i ne treba se on mijenjati, već se igrači moraju probuditi

Madridski Real večeras igra uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea. Prvu utakmicu dobio je 2:0 i večeras mora potvrditi prolaz dalje. Nakon duge stanke zbog ozljede u kadru će biti i Luka Modrić, Ancelotti će mu dati negdje oko pola sata.

- Razdoblje bez Modrića bilo je vrlo teško za Real jer on je iznimno bitan igrač za klub. Luka je ključni vezni igrač i svojom igrom čini suigrače puno boljima. Nema puno igrača na svijetu koji mogu ono što može Modrić, rekao je u najavi susreta Predrag Mijatović, bivši igrač Reala, koji je kasnije bio i sportski direktor.

Mijatović se dotaknuo i Sergija Ramosa.

- I njegov povratak velika je stvar za Real jer on je vođa na terenu i bez njega je Real nezamisliv.

Nije želio kritizirati Ancelottija zbog loše forme Reala.

- Nije on kriv i ne treba se on mijenjati, već se igrači moraju probuditi, zaključio je Mijatović razgovor za Radio Onda Cero.

>>Luka, oprez, ne još gas do daske!

>>Real i Ronaldo ne mogu bez Modrića: Ne zabijaju, lošije dodaju...

Komentara 5

VM
Vatro Marx
19:00 10.03.2015.

Mijatovic se kao nogometas pokazao, u Valencia Club de Fustbol brz snalazljiv, i davao je golove . Pristalice Valenvia C.F.voleli su "Pedju",jer je igrao fantasticno prije nego sto je presao u C.F Real Madrid. Novac koji je dobio od C.F.Relalaelala vecu sumu je dala F. C.Valencia,da bi "Pedjo" ostao ali njemu je bilo cilj da se proslavi u R. Madridu kao i sto je uspio.Vlada velikom intelegencijom, govori perfektno Spanjolski njegove rijeci su na pravom mjestu u svakoj izjavi.Sto se tice kvaliteta Luke Modrica, malo je takvih u Europi,kao Modric.

OR
"orlando"
17:48 10.03.2015.

Predrag Mijatović, dugo je bio glavni menadžer Reala, pa eto, možda zato.

IV
ivanjoksimovic
17:50 10.03.2015.

@holenderdn: Zato sto je Mijatovic vec godinama jedan od najjacih sportskih menadzera na svetu, a uz to i bivsi sportski direktir R.M. Kada tome dodas i Modricev transfer u R.M. koji je inicirao upravo Mijatovic, i zanemaris svoje nacionalno motivisano razmisljanje iz prethodnog posta - onda mozda i shvatis zasto bas Mijat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije