Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasad samo posudba

Pranjić i službeno u Celti: Želim se dugo zadržati ovdje

Olić Pranjić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
23.01.2013.
u 14:10

- Izabrali smo Danijela zbog raznovrsnosti i međunarodnog iskustva. To je igrač koji može igrati bilo gdje na lijevom boku, kao i u sredini

Danijel Pranjić i službeno je predstavljen u svom novom klubu, Celti iz Viga. Bivši igrač Bayerna u Celtu je do kraja sezone došao na posudbu iz Sportinga, a španjolski klub na kraju sezone ima pravo trajnog otkupa ugovora.

- Ovih šest mjeseci u Sportingu nisu bili dobri za mene jer sam imao nekih problema i želio sam otići. Kada je došla ponuda od Celte, nisam oklijevao. Očekujem dobre stvari sljedećih mjeseci i dugi ostanak ovdje - rekao je Pranjić.

Zadovoljan poslom bio je i sportski direktor Celte Miguel Torrecilla.

- Izabrali smo Danijela zbog raznovrsnosti i međunarodnog iskustva. To je igrač koji može igrati bilo gdje na lijevom boku, kao i u sredini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije