Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeno

FOTO Poznato je u kojim će dresovima igrati Hrvatska: 'Evo da te razveselim'

Lovor Majer doveo Hrvatsku u vodstvo dvije minute nakon što je Danska izjednačila
Goran Stanzl/PIXSELL
19.11.2022.
u 10:10

Na društvenim mrežama je procurila informacija kako igramo u prvoj crveno-bijeloj varijanti

Objavljeno je u kojim će dresovima Hrvatska nastupiti u grupnoj fazi svjetskog prvenstva, sjajna je vijest da ćemo igrati u prvoj garnituri što se tiče cijele grupne faze. 

Vatreni su najćešće na zadnjim natjecanjima nastupali u gostujućim dresovima, u Rusiji smo prvu verziju nosili tek protiv Nigerije i Francuske u finalu, dok smo na zadnjem Euru u domaćoj verziji igrali samo u pobjedi protiv Škotske. 

Novom prvom garniturom dresova hrvatske reprezentacije dominira bijela boja pa se u njoj  može igrati protiv ekipa koje nastupaju u crvenom dresu, što je slučaj sa svim protivnicima u grupi.

Hrvatska će prepoznatljivim dresovima zaigrati u sve tri utakmice, potvrdio je i HNS-ov glasnogovornik Tomislav Pacak na Twitteru. 

Foto: Tomislav Globan Twitter

Ipak, statistika govori kako Hrvatska na svjetskim prvenstvima ostvaruje dosta lošije rezultate u domaćem dresu. Kada smo nosili prvi dres, imali smo tek pet pobjeda iz 14 ogleda, dok u gostujućem ima osam pobjeda (računajući i penale) u devet utakmica - jedini poraz bio je od Ekvadora 2002. godine.

 

 

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
10:49 19.11.2022.

Jesmo postali praznovjerni ili se bojimo da nećemo proći skupinu pa nećemo moći zaigrati u njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije