Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID SURADNJE

Poznati Srbin napustio Cro Copa pa objasnio: Znate kakvi su ljudi...

Darko Stošić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
22.11.2019.
u 18:07

- Sa Stipom Drvišem i Mirkom Filipovićem sam u prijateljskim odnosima i vjerujem da se tamo mogu uvijek vratiti. Čak su mi i oni sami predlagali da bih možda trebao otići nekamo i sam probati nešto drugačije - rekao je Darko Stošić

Slavni srpski borac Darko Stošić 25. siječnja u američkom Raleighu bori se protiv Jamahala Hilla, a uoči toga dvoboja stigla je jedna novost. Stošić više nije član Cro Copova tima u čijoj je dvorani godinama trenirao.

- Sa Stipom Drvišem i Mirkom Filipovićem sam u prijateljskim odnosima i vjerujem da se tamo mogu uvijek vratiti. Čak su mi i oni sami predlagali da bih možda trebao otići nekamo i sam probati nešto drugačije. Kada sam se čuo sa Stipom, rekao sam mu da želim promjenu, da želim vidjeti nešto novo, da želim nešto novo naučiti i jednostavno probati kako će to ići - rekao je Stošić za Fightsite.

Kaže da su se mirno razišli.

- Znate kakvi su ljudi. Odmah pogrešno shvate i odmah negativno komentiraju. Ali nema potrebe za time - dodao je Stošić.

Srbin sada trenira u Elevation timu iz Denvera.

- Za Elevation tim sam se odlučio jer se radi o manjoj dvorani gdje mi se mogu malo više posvetiti. Tu mi je prijatelj Bojan Veličković i on mi je pomogao da dođem ovdje - rekao je Stošić.

Stošić je izgubio u posljednja dva meča od Clarka i Nzechukwua i ostala mu još samo jedna borba u ugovoru s UFC-om. Slijedi mu borba protiv Jamahala Hilla, a na pitanje je li ovaj meč presudan za nastavak karijere, Srbin je odgovorio:

- Da, mislim da je tako.

>> Pogledajte i nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 17

SX
sudbina x
08:45 23.11.2019.

Naravno kad su vidjeli da od njega nikad ništa predložili mu promjenu sredine...Srpski borci jednostavno ne postižu rezultate...Previše su plašljivi...

DU
Duslikr
19:02 22.11.2019.

Super fotka, kostolomci na okupu. Divan obiteljski sport.

VU
Vukefendija
19:07 22.11.2019.

Ja znam za bar deset poznatih Srba, a među njima nema tog vašeg Stošića. Frenki Simatović, Šešelj, Šljivančanin, Karadžić, Mladić, Martić, Plavšić, Vasiljković, Hadžić, Dačić. Ajmo sad ozbiljno; Đoković, Brnabić, Šerifović, Dragana, Ceca, Sandra Afrika, Milojko, Mitar, Čola, Severina. Evoo znam i za deset pokojnih slavnih Srba...Ivan Gundulić, Vicko Zmajević, Medo Pucić, Josip Pančić, Vlaho Bukovac, Baltazar Bogišić, Sulejman Veličanstveni, Kublaj-kan, Batu-kan, Džingis-kan. Stojšić je poznat ko i ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije