Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLIMENTI

Pouliquen: Pjanić je kao Safet Sušić

Miralem Pjanić
AFP
29.12.2009.
u 14:15

U novom izdanju World Soccera, a u rubrici mladih nogometnih talenta, prostor je između ostaloga posvećen i 19-godišnjem Miralemu Pjaniću.

Bosansko-hercegovački reprezentativac je ove sezone jedan od nositelja igre francuskog Lyona, a autor teksta osim podsjetnika kako je u lipnju 2008. godine došao iz Metza u Lyon za 6.6 milijuna engleskih funti govori da je Pjanić trenutačno jedan od najboljih mladih igrača Europe.

Mišljenje su potražili kod nekadašnjeg Pjanićevog trenera, Yvona Pouliquena iz Metza.

- Pjanić je nevjerojatna kombinacija virtuoza, ali i nogometaša koji ima sjajne realizatorske sposobnosti. On je igrač koji je uvijek "živ", koji sve oko sebe čini boljim i koji uvijek pronađe najbolju opciju na travnjaku - rekao je Pouliquena i dodao:

- Jako me podsjeća na njegovog sunarodnjaka, legendu ovdašnjeg nogometa iz PSG-a Safeta Sušića.

Tekst završava i podsjećanjem kako je Pjanić nastupao u reprezentaciji Luksemburga do 17 godina, te na utakmicu protiv Belgije (5-5) kada je Pjanić zabio čak četiri pogotka.

- Nikada nisam dvojio oko reprezentacije. Moje srce je uvijek pripadalo Bosni i Hercegovini - rekao je Pjanić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije