Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspomena iz Ibarakija

"Potrgani Tottijev dres ne bih dao ni za što na svijetu"

Davor Vugrinec
Renato Branđolica
19.10.2009.
u 13:05

Davor Vugrinec s posebnim se guštom prisjeća reprezentativnog dijela karijere.

Za hrvatsku je reprezentaciju igrao na Svjetskom prvenstvu u Koreji i Japanu 2002. godine. Pobjeda (2:1) protiv Italije bila je poseban doživljaj.

Iako je igrao u osam klubova u karijeri i promijenio tri lige, nije osjetio strast za skupljanjem dresova. No, jedan dres čuva na posebnom mjestu, a ima veze s pobjedom protiv Italije.

– Da, to je dres Francesca Tottija, koji ne bih mijenjao ni za što na svijetu. Razmijenili smo ga nakon utakmice u Ibaraki, a posebno mi je drag jer je Totti došao do mene i pitao me hoćemo li razmijeniti dresove. Bio je ljut kao ris... Ma naravno da sam se s Tottijem poznavao iz talijanske lige, a i preko nekih zajedničkih prijatelja. Zanimljivo je da je Tottijev dres bio cijeli poderan, jer ga je čuvao moj prijatelj Stjepan Tomas – uz smijeh je zaključio Davor Vugrinec, čiji entuzijazam kao da sugerira da mu je to prvih sto golova.

Gospodinu kakav je Vuga ništa drugo ne možemo ni poželjeti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije