Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PROBLEMI

Potresna ispovijest košarkaša kojeg su prevarili u Crnoj Gori: 'Nemam što jesti, ne mogu se vratiti kući'

Instagram
21.05.2023.
u 19:04

'Nemam za život, a istekao mi je smještaj. Čekam i dalje, slao sam poruke stalno i predsjedniku kluba. On mi je prvo govorio da će mi poslati novac, ali onda me je blokirao'

Američki košarkaš Elijah Williams, koji je nastupao za KK Dečić požalio je što je odlučio pronaći angažman u Crnoj Gori. Krilni centar čak pet mjeseci nije dobio plaću, a klupski čelnici su prestali komunicirati s njim pa se nalazi u vrlo teškoj situaciji i nema dovoljno novca kako bi s vratio kući u SAD. 

Williams je u Crnu Goru stigao s još jednim Amerikancem, ali su se obojica našli u nezavidnoj poziciji zbog neisplaćenih plaća, čak su morali posuđivati novac od drugih. 

- Moja situacija je veoma teška. Došao sam ovdje s drugim Amerikancem Tilmanom i nismo dobili novac. Nismo imali ni opremu za treninge. Onda se Tilman ozlijedio i predsjednik kluba je rekao da mu više plaćati onoliko koliko stoji u ugovoru. On se morao vratiti kući, a ja sam ostao sam. Pet mjeseci nisam primio plaću, to je vrlo teško - ispričao je Williams, koji je trebao zarađivati 1100 eura mjesečno, a njegov sunarodnjak 500 eura.

GALERIJA Tudoru se smiješi prilika života. Preuzima dvostrukog europskog prvaka?

1/7

- Teško je živjeti s 500 eura. Nemam novca ni za osnovne stvari, čak ni za tenisice. Sad mi ponestaje novca za hranu. Tražio sam objašnjenje od uprave, a on su mi rekli da ću se moći vratiti kući kad završi sezona. Obećali su mi platiti put, ali nisu - rekao je Williams. 

VEZANI ČLANCI:

- Nemam za život, a istekao mi je smještaj. Čekam i dalje, slao sam poruke stalno i predsjedniku kluba. On mi je prvo govorio da će mi poslati novac, ali onda me je blokirao. Nalazim se u stranoj zemlji, ne govorim jezik, ne znam što ću. Oni su me ugostili, to su sjajni momci. Pomogli su mi i sad su mi kao obitelj. Ne samo da su mi pomogli, već su me i spasili, ali sve bih dao da se mogu vratiti kući. Naravno da me očekuju, svakog dana se čujem s bakom i ona me zove da dođem - zaključio je američki košarkaš. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CGsport (@cgsportme)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije