Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Rukomet

Posrnuli div Karabatić je problem jer ne misli na rukomet

- Imamo ozbiljan problem s Karabatićem, našim glavnim igračem. Ne igra dobro. Vezao je na sebe jako puno dužnosti izvan rukometa, puno publiciteta, u glavi mu je biznis koji ima izvan terena – kaže bivši izbornik Constantini.
22. siječnja 2012. u 12:11 6 komentara 5 prikaza
'French Nikola Karabatic (L) grimaces next to Hungarian Balazs Laluska (R) during the Men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship match France vs Hungary at the sports hall in Novi Sad on January 20, 2
Foto: 'FRANCK FIFE'

Pitanje svih pitanja nakon prvog kruga Europskog prvenstva u Srbiji je: što se događa s Francuzima?

Galski pijetlovi predvođeni Nikolom Karabatićem, aktualni prvaci svega (Europe, svijeta i olimpijski pobjednici), što u rukometu do njih još nitko nije bio, ušli su u drugi krug bez bodova s dva poraza od Španjolske i Mađarske, te mršavom pobjedom protiv Rusije. Odgovor smo potražili kod Daniela Constantinija, bivšeg izbornika trikolora, Onestina prethodnika, koji redovito dolazi na velike turnire.

- Imamo ozbiljan problem s Nikolom Karabatićem, našim glavnim igračem. Ne igra dobro. Vezao je na sebe jako puno dužnosti izvan rukometa, puno publiciteta, u glavi mu je biznis koji ima izvan terena. Sve je to utjecalo na njegovu igru, jer ipak je sve to za njega novo. Usto, moramo razumjeti i da je gubitak oca Branka silno utjecao na njega u posljednjih pola godine. Sve to nisu nepremostivi problemi, ali ih se skupilo puno i teško mu se s obzirom na sve to stopostotno koncentrirati na igru.

Naravno, nije samo Nikola problem.

- Cijela momčad loše igra. Prvu utakmicu protiv Španjolske igrali smo bez Omeyera, što nikako ne mogu razumjeti. Onda se vratio, ali ni on nije dobar.

Constantini čak ni ne vjeruje u čudo.

>>Cijeli razgovor s Constantinijem pročitajte u danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih
  • -obrisani-:

    Jesu,kad su medju najboljima kako da u srbiji nemaju nit bod 0 njente..

  • predrag borna:

    Francuzi su ipak još uvijek među najboljima iako se materijal dobrano potrošio.Pomalo nestaje i motivacije no ipak su vrlo opasni.

  • dadekzg:

    al imam neki osjećaj da će baš protiv naših poludit i proigrat!!!!