Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala

Portugal vrijedi 353, a 'vatreni' 288 milijuna eura

Portugal vs. Austrija
Foto: Reuters
1/5
24.06.2016.
u 10:35

Prosječna vrijednost igrača portugalske reprezentacije je 15,3 milijuna eura, a u hrvatskoj vrsti je 12,5 milijuna eura.

Portugalska nogometna reprezentacija vrijedi 353 milijuna eura, dok su 'vatreni' vrijedni 288 milijuna eura prema podacima portala TransferMarkt.

Najvrjedniji igrač u portugalskim redovima, ali i na cijelom turniru je Cristiano Ronaldo koji vrijedi 110 milijuna eura. Veznjak lisabonskog Sportinga William Carvalho vrijedi 26, a njegov klupski kolega Joao Mario, veznjak Benfice Renato Sanchez, te veznjak Valencije Andre Gomes po 20 milijuna eura.

Našu reprezentaciju predvodi Luka Modrić koji vrijedi 50 milijuna eura. Ivan Rakitić je procijenjen na pet milijuna eura manje, a Ivan Perišić na 21 milijun eura. Zatim slijede Mateo Kovačić (20 milijuna eura), Mario Mandžukić (19) i Marcelo Brozović (18)...

Prosječna vrijednost igrača portugalske reprezentacije je 15,3 milijuna eura, a u hrvatskoj vrsti je 12,5 milijuna eura.

Komentara 7

KE
kentie
13:51 24.06.2016.

Vi novinari upravo ste čudesni: svi unisono unaprijed znate sastav naše repke koja će istrčati protiv Portugala, nevjerojatno, bolesno i arogantno. U toj postavi strši jedno ime: MANDŽUKIĆ, a ja ponavljam: STERILAN, STERILAN, STERILAN do bola u davanju golova. Njegovaa sterilnost još se i podnosila kako-tako u grupnoj fazi natjecanja, kad su umjesto njega "pogađali" Luka, Raketa i Perišić. Sjetite se samo tekme protiv Turaka, kad je salvu mrtvih projektila Perišića, Mandžo uredno "pospremao" umjesto u mrežu, nebu pod oblake i pticama rugalicama u krošnje obližnjih stabala oko stadiona. Takve navade i zavade ne bu prolazile u knock out tekmi protiv ekipe koju još nikad nismo pobijedili. Ne bu i gotovo. Jer ko u takvoj tekmi prvi zabije taj pobjeđuje, ende, kraj i amen. A Mandžo nije machina koja će prva zabiti, već je to Kalinić koji je "razvalio" furiju, prvo im je topom protresao kule babilonske, potom "servirao" na zicer Raketi, pa onda "frajerski" na Ibrin način pospremio loptu u malu mrežicu za uspomenu i dugo sjećanje, a onda manirom velemajstora "plasirao" našem supersoniku na konačno zakucavanje furije na stub srama poraza i crvenog obraza. Hladno logički i krajnje samokritički bez ikakvog sentimenta, Kalina više od očekivanog, zaslužuje da prvi istrči na oglede i poglede protiv portugalske poludivlje konjice. Mandžo nek malo u toj tekmi ipak pričeka, a ne da general Čaćić drhtureći na klupi ko ozebli od mraza, strepi i očekuje da Mandžo "proradi" i zaradi. Ja si takav luksus ko izbornik ne bi priuštil ni u najgorem snu, da bi na kraju ispal potpuni papak, baksus i ugrsus...Zato Čaćko pamet u glavu, imaj glavu ladnu ko špricer kad buš diktiral konačni spisak 11 jurišnika protiv lake konjice CR 7...jer vremena puno nema za kalkulacije, kombinacije i permutacije...

DU
Deleted user
10:44 24.06.2016.

gdje je onaj microsoft da opet predvidi kako cemo proci?

VM
vt.mt
12:20 24.06.2016.

Nasi su dokazali da ovakve i bilokakve usporedbe padaju u vodu nakon prosle tekme..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije