Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE IM SE PIŠE

Porto je protiv modrih po tečaju najveći favorit kola

PSG Dinamo (1)
AFP
15.11.2012.
u 08:36

Tečaj na neodlučen ishod između Porta i Dinamo je 8.00, a na pobjedu modrih 15!

Dinamu se protiv Porta ne piše dobro, barem prema tečaja što su ga postavile kladionice za sljedeće 5. kolo Lige prvaka. Koeficijent na domaću pobjedu portugalskog prvaka je 1.15, kao što je bio i na pobjedu PSG-a u prošlom kolu, kada su Parižani pobijedili sa 4:0. Tečaj na neodlučen ishod je 8.00, a na pobjedu modrih 15! S obzirom na to da je utakmica za sedam dana, vrlo će vjerojatno koeficijent još padati.

Osim Porta, favoriti su u utakmicama sljedeći tjedan Arsenal (1.30) protiv Montpelliera te Barcelona i Šahtar (1.35) u gostima kod Spartaka M., odnosno Nordsjaellanda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije