Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometaši u Madridu

Policija ih pratila na trening: Atmosfera je fenomenalna!

Lovro Šprem (1)
Foto: Davor Visnjic/Pixsell
1/3
11.01.2013.
u 18:02

– O Australiji ne znamo previše, osim da su jedna od slabijih momčadi na prvenstvu. Nikoga ne smijemo podcijeniti i u svaku utakmicu moramo ući maksimalno spremni

Hrvatski rukometaši odradili su trening i isprobali pomoćnu dvoranu kompleksa Caja Magica uoči sutrašnje utakmice protiv Australije, prve koju naši igraju na SP-u u Španjolskoj. Lijevo krilo Lovro Šprem i mladi vratar Filić Ivić, inače rukometaši Zagreb CO, za klupsku su stranicu podijelili svoje prve impresije.

"Čupko i Zlaja imaju još nekih sitnih problema s ozljedama, ali bi trebali biti spremni do sutra. Također, Lacov prst je sve bolje i on bi uskoro trebao biti u potpunosti spreman", rekao je Lovro Šprem i dodao:

"Smješteni smo u odličnom hotelu i imamo na raspolaganju sve što nam je potrebno. Atmosfera u momčadi je odlična, šala je uvijek prisutna i na treningu se radi punom parom, maksimalno ozbiljno i ‘nabrijano’. Još nismo stigli obići grad i doživjeti atmosferu Svjetskog prvenstva, ali već prvoga dana vidi se da su domaćini sjajni organizatori. Na trening putujemo pod policijskom pratnjom kako bismo što prije došli, odnosno kako ne bismo zapeli u prometu Madrida", dodao je Šprem i osvrnuo se prvu utakmicu, ono što bi trebao biti trening protiv Australije.

"O Australiji ne znamo previše, osim da su jedna od slabijih momčadi na prvenstvu. Nikoga ne smijemo podcijeniti i u svaku utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno. Susreti protiv nominalno slabijih ekipa mogu nam dobro poslužiti za dizanje forme i samopouzdanja uoči velikih dvoboja s Mađarima i Španjolcima. Treme nema i za Australiju se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu", zaključio je.

Filip Ivić za sada je impresioniran dvoranom, koja je inače dom ATP-a. Ima vremena za druge stvari.

"Grad je jako lijep, iako smo samo panoramski stigli razgledati. U slobodno vrijeme sigurno ćemo malo i prošetati gradom. U četvrtak smo odradili prvi trening i mogu reći da ovako velik kompleks još nisam vidio. Mnogo je sadržaja ovdje, a tenis dominira"

"Velika mi je čast biti dio hrvatske reprezentacije i posebno mi je drago što ću sa svojim suigračima iz kluba debitirati ovdje u Madridu. Mladi jesmo, ali na popisu smo s razlogom i siguran sam da ćemo mi Zagrebaši odlično iskoristiti svoje minute i doprinijeti što boljem rezultatu. U subotu nam slijedi prva utakmica i konačno počinje prvenstvo za koje smo se naporno spremali proteklih tjedana. Idemo polako i oprezno i vjerujem da možemo dogurati daleko. Pozitivna trema je prisutna, posebno kod nas mlađih kojima je ovo prvo veliko natjecanje, ali čim se otvori prva utakmica, treme će nestati", poručio je Ivić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije