Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arsenal iz švicarske

Policija Ćiri uzela pištolje i puške, mora kod psihijatra!

Ćiro (1)
Michael Palijan
14.07.2013.
u 13:12

- Nema šanse da me psihijatar proglasi zdravim - šalio se Ćiro i nastavio: - Obećali su mi vratiti oružje koje sam im predao. Uvijek je dobro imati oružje da te netko ne 'izmariše' bez razloga.

Opet je Miroslav Blažević živnuo. Energiju za nove pobjede crpi odmarajući se na Jadranu. Istrpio je sve udarce nakon neuspjeha sa Zagrebom, no legendarni trener opet je 'onaj stari'. Još ne razmišlja o novom angažmanu, a ponude stižu... No, povod zbog kojeg smo ga kontaktirali bila je informacija da je policiji morao predati dvije puške i četiri pištolja.

Svoj privatni arsenal kojim se pohvalio u intervjuu za jedan tjednik. Policija ga je potom kontaktirala i kazala mu da mora predati oružje ili će mu pretražiti sve nekretnine. Ćiro nije dvojio niti sekunde.

- Je, zvali su me. Morao sam im to predati. To je osobiti arsenal. Imam ga još iz Švicarske. No rekli su mi da moram otići na razgovor sa psihijatrom da vide jesam li normalan. Moram otići jer sam rekao da bih se mogao 'ukokati'. Nakon svega trebali bi mi to vratiti. Naravno, sve ovisi o ishodu razgovora s psihijatrom - počeo je Ćiro Blažević.

Pa što mislite kakvu će dijagnozu psihijatar odrediti, pokušali smo malo Ćiru nasmijati. Šef je spremno prihvatio šalu:

- Nema šanse da me proglasi normalnim - kazao je Ćiro i prasnuo u smijeh.

Pa dobro, otkud ta ljubav prema oružju? Ili to pak ima veze s onom vašom tezom da se bojite bolne smrti?

- Ma i o tome razmišljam. Ne podnosim ni pomisao da bih drugima moga biti na teret no ja sam veliki ljubitelj oružja. A i dobro je imati nešto od oružja da te netko ne 'izmariše' bez razloga. Kad imaš oružje onda je to druga stvar. A danas se puno takvih stvari događa - istaknuo je Blažević.

Pa nije valjda da vi imate neprijatelja zbog kojih morate imati takav arsenal oružja?

- Ma kakvi neprijatelji, ali dušmana uvijek ima. Pusti ti to. I za vas imam jednu pušku da 'pokokamo' sve dušmane - nije se Ćiro prestajao smijati.

- Ma šta ću, moramo malo nasmijati raju - zaključio je.

>> Ćiro: Želim voditi reprezentaciju Republike Srpske!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije