Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERNOVA ŠESTICA

Pogledajte kako je Brozović majstorski zabio, a onda i asistirao Perišiću

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.04.2018.
u 22:51

Barcelona je dvaput vodila u Vigu, no na kraju su se morali zadovoljiti s 2:2, iako je domaćin gol za bod zabio rukom.

Inter u prvoj utakmici 33. kola Serie A na Giuseppe Meazzi pobijedio Cagliari 4:0.

Poveli su nerazzurri već nakon tri minute kada se nakon prekida u petercu najbolje snašao Cancelo i zabio za 1:0. Na 2:0 povisio je Icardi u 49. minuti nakon asistencije Rafinhe.

U 60. minuti na scenu je stupio Brozović koji je majstorski zabio s 14 metara za 3:0. Hrvatskom veznjaku to je četvrti gol sezone u prvenstvu.

Konačnih 4:0 u 90. minuti postavio je Perišić i to lijepim golom s ruba šesnaesterca na asistenciju Brozovića.

Brozović i Perišić odigrali su 90 minuta u pobjedi kojom je Inter privremeno skočio na treće mjesto sa 63 boda, dok je Cagliari 14. s 32 boda.

Bayern je sa 6:2 slavio u Leverkusenu te postao prvi finalist Njemačkog kupa. Već nakon devet minuta imali su 2:0 golovima Martineza i Lewandowskog, da bi u 16. smanjio Bender. Pitanje pobjednika riješeno je od 52. do 64. minute kada su Bavarci zabili tri gola (Müller 2, Alcantara). U 72. minuti Bailey je smanjio na 5:2, da bi u 78. konačnih 6:2 postavio Müller. Bayern u finalu čeka pobjednika dvoboja između Schalkea i Kovačevog Eintrachta.

U zaostaloj utakmici engleskog prvenstva Brighton i Tottenham su odigrali 1:1. Gosti su poveli preko Kanea u 48. minuti, da bi domaćin bod osigurao samo dvije minute kasnije golom Grossa iza jedanaesterca.

U prvim utakmicama 33. kola Barcelona je u Vigu kod Celte odigrala 2:2, iako je dvaput vodila. Prvi put od 36. minute nakon gola Dembelea, da bi Jonny izjednačio u 45. minuti. Za novo vodstvo Katalonaca pogodio je Paco u 64. minuti, no nakon što su ostali s igračem manje nakon izravnog crvenog Roberta u 71., gosti su 82. primili gol. Zabio je Aspas, iako će biti dosta priče o tom golu jer je zabijen rukom. Barca ima 83 boda, 12 više od Atletica koji ima i utamkicu manje, dok je Celta deveta s 44 boda.

Lovre Kalinić branio je svih 90 minuta, dok je Franko Andrijašević odigrao drugo poluvrijeme za Gent koji je u susretu 4. kola Lige za prvaka belgijskog nogometnog prvenstva odigrao 0:0 na svom terenu protiv Genka. Treći Gent sada ima 32 boda, pet manje uz utakmicu više od vodećeg Club Bruggea, a dva manje uz također utakmicu više od drugog Anderlechta. Genk je peti sa 28 bodova.
 

Komentara 1

DU
Deleted user
23:05 17.04.2018.

Tss i naša japanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije