Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K SLAVNOM TRENERU

Englezi objavili bombu: Otkriveno u koji klub želi Rakitić

Ivan Rakitić Barcelona Roma
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.04.2018.
u 20:51

Njegovi planovi ne sviđaju se Lionelu Messiju koji će sve napraviti kako bi Raketa ostao na Nou Campu i sljedeće sezone.

Ivan Rakitić ove sezone jedna je od važnijih karika Barcelone, pa ne čudi da ga u svojim redovima žele vidjeti Bayern i Manchester United.

Nakon što je Niko Kovač imenovan trenerom Bavaraca odmah su se pojavile informacije da kao prvo pojačanje želi hrvatskog veznjaka za kojeg je spreman platiti 80 milijuna eura.

Međutim, velika konkurencija Bayernu bit će Manchester United i njihov trener Jose Mourinho koji je Rakitića označio kao glavnu metu.

Rakitić ozbiljno razmišlja o odlasku na Old Traffordu te suradnji s Mourinhom, piše Daily Star.

No, njegovi planovi ne sviđaju se Lionelu Messiju koji će sve napraviti kako bi Raketa ostao na Nou Campu i sljedeće sezone.

Ivan Rakitić Barcelona Roma
1/14

 

Komentara 12

DU
Deleted user
21:50 17.04.2018.

Draga djeco , Nekada je bio problem ako nemate skole. Danas na srecu to vise nije. I takvi neuki i nepismeni - mozete se zaposliti kao politicari ( predlazem vam trenutno vodeci HDZ ili SDP ili neke njihove satelite HNSS , IDS .....) iliti pak se mozete zaposliti kao - novinari ! Tu vam predlazem vodeci Vecernji list . Tu vam rade iste takve strucne glave ; Majdak, Delac, Lubina i mnoga druga vrsna pera hrvatskog novinarstva . Sretno bezskolci !

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:57 17.04.2018.

matija pišeš gluposti

PA
pavel1001
22:30 17.04.2018.

Mumlek ide u Millwall sam danas čuo u tramvaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije